• SERTİFİKALARINI ALDILAR

    Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği işbirliğiyle açılan Çinicilik Atölyesi’nde başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı. İlçedeki engelli vatandaşların meslek sahibi olarak istihdam edilmesini sağlamak amacıyla açılan atölyeye 9 kişi katıldı. Vatandaşlardan 3’ü meslekleriyle ilgili bir işe yerleştirildi.

  • İşin uzmanlarından ders alarak azimle el becerilerini geliştiren engelli vatandaşlar, Çinicilik Atölyesi’nden sertifikalarını aldı. Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği’nin birlikte düzenlediği atölyede, bireylerin meslek öğrenerek, istihdam edilmesine olanak sağlandı. 100 puan toplayarak sertifika almaya hak kazanan 9 kursiyerden 3’ü iş fırsatlarını değerlendirerek dernek bünyesinde işe başladı.

    “İşin Sürdürülebilir Olmasını Amaçlıyoruz”

    Marmara Sosyal Tesisleri’nin olduğu noktada açılan atölyede, birlikte üretip birlikte kazanacak olan kursiyerler, atölyenin açılmasında emeği geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği ve Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu’na teşekkür etti. Kurslar süresince belediyenin Kadın ve Aile Hizmetleri ile Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden de destek alındı. Atölyeden çıkan ürünlerin 4. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda da sergileneceğini ve satışa çıkarılacağını duyuran Türkoğlu, “Bu işin sürdürülebilir olmasını amaçlıyoruz. Diğer engelli vatandaşlarımızı da işin içine katarak büyümeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

    “Ortaya Konulan İşlere Değer Veriyoruz”

    Güzel ürünlerin Beylikdüzü’nün farklı noktalarda görünmesi bizi mutlu eder.” diye söz başlayan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Hayata tutunmanın ne kadar önemli olduğunu gösteren bu mutluluk toplumu besleyen en güzel damar. Herkesin, emeğini çabasını gayretini gördüm, olağanüstü bir duygu. Toplumun huzurunu ve mutluluğunu pekiştiriyor. Ortaya konulan işlere önem veriyor, değerli buluyoruz. Eğitmenlere ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Hayatlarınızda başarılar diliyorum. Biliyorum ki çok güzel işlere imza atacaksınız.” diye kaydetti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir