• SESSİZ YÜRÜDÜLER

    Tüm Beylikdüzü, Türkiye’yi derin bir yasa boğan, İstanbul Beşiktaş’ta  ve Kayseri’de meydana gelen terör saldırılarını protesto etmek için yürüdü.

  • Sessiz yürüyüş yaparak teröre lanet eden, dev Türk bayrağını taşıyan yüzlerce kişi, Beylikdüzü Belediyesi önünden başladıkları yürüyüşü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde şehitlerin ruhuna okunan Kur’an Tilavetiyle sonlandırdı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu milletin kaybedecek tek bir ferdi yoktur.” dedi.

    Beylikdüzü, Türkiye’nin şehitleri için sessiz yürüyüş yaparak terörü lanetledi. Beylikdüzü Belediyesi önünden yüzlerce vatandaşın katılımıyla başlayan yürüyüşe dev bir Türk bayrağı eşlik etti. Şanlı bayrağı tüm yürüyüş boyunca taşıyan vatandaşlar, Fatih Sultan Mehmet Camii’nde sonlanan yürüyüşün ardından tüm şehitlerin aziz ruhu için okunan Kur’an Tilaveti’ne katıldı.

    “Aziz Milletimizin Önünde Saygıyla  Eğiliyorum”

    İlçe protokolünün, ilçedeki siyasi parti temsilcilerinin, gazilerin, STK temsilcilerinin de katıldığı kol kola gerçekleşen yürüyüşün sonunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İmamoğlu, “Hepimizin içinde teröre ve işbirlikçilerine lanet okuyan bir çığlık var. Çektiğimiz tüm acılara rağmen dimdik ayakta durmayı başaran, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen ve her ortamda bir araya gelmeyi başarabilen aziz milletimizin önünde saygıyla eğiliyorum.” dedi.

    “Bu Milletin Kaybedecek Tek Bir Ferdi Yoktur”

    Bizim düzenimizi ve huzurumuzu bozmaya çalışanlara karşı hepimize büyük görevler düşüyor. Bu milletin kaybedecek tek bir ferdi yoktur. Bu milletin kaybedecek tek bir karış toprağı yoktur.” diyen Başkan İmamoğlu, “Bu toplum İstiklal mücadelesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık yapan ve bölmeye çalışan güçlere asla ve asla fırsat vermeyecektir.” diye de belirtti. Konuşmanın ardından şehitlerin ruhu için loma dağıtımı gerçekleştirildi.

    ????????????????????????????????????

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir