16 Eylül 2024

Silivri Belediyesi’nden eğlenceli etkinlikler

Silivri Belediyesi, yaz döneminde çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici faaliyetler sunmaya devam ediyor. Etkinliklerin dördüncü gününde Kavaklı ve Mimarsinan Mahallelerinde çocuk etkinliği düzenlendi.

Silivri Belediyesi’nden eğlenceli etkinlikler

Silivri Belediyesi, oyun, dans, spor, masal atölyesi, resim, seramik ve sanat gibi çeşitli aktivitelerle Kavaklı ve Mimarsinan Mahallelerinde etkinliklerine devam etti. Çocukların yaz tatilini verimli ve keyifli geçirmesi amacıyla düzenlenen bu etkinliklere çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Silivri Belediyesi etkinliklerle ilgili olarak, “Çocuklarımızın yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve onların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Amacımız, çocuklarımızın sosyal, fiziksel ve sanatsal becerilerini geliştirmelerine destek olmak ve onlara keyifli bir yaz tatili yaşatmak” açıklamasında bulunarak tüm çocukları bu etkinliklere katılmaya davet etti.

Silivri Belediyesi yetkilileri, 23 Ağustos’a kadar devam edecek olan bu etkinliklerin farklı mahallelerde de düzenleneceğini ve Silivri’deki tüm çocukların bu aktivitelerden faydalanabileceğini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir