ALTIN 2.241,78-0,07%
BITCOIN 2037702-6,92%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şişli’de ‘Üniversite Tercih Danışma Günleri’ başlıyor

Şişli’de ‘Üniversite Tercih Danışma Günleri’ başlıyor

Şişli Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan üniversite adayları için 7-10 Ağustos tarihleri arasında “Üniversite Tercih Danışma Günleri” düzenliyor. Şişli Belediyesi Ana Hizmet Binası girişi, Maçka Demokrasi Parkı ve Şişli Camii Meydanı’nda kurulan stantlarda rehber öğretmenler, adaylara tercihlerinde yardımcı olacak.

ABONE OL
5 Ağustos 2021 14:45
Şişli’de ‘Üniversite Tercih Danışma Günleri’ başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şişli Belediyesi, tercih döneminde üniversite adaylarının yanında olmayı sürdürüyor. Belediye, bu amaçla üniversite adayları için 7-10 Ağustos tarihleri arasında “Üniversite Tercih Danışma Günleri” düzenliyor.

Şişli Belediyesi Ana Hizmet Binası girişi, Maçka Demokrasi Parkı ve Şişli Camii Meydanı’nda oluşturulan stantlarda görevli rehber öğretmenler; pandemi kurallarına uygun olarak 11.00-17.00 saatleri arasında, adaylara tercihlerinde yardımcı olacak.

Adayların, geleceklerini doğru planlamalarına destek olmayı amaçladıklarını belirten Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Gençler ülkemizin aydınlık geleceği. Her zaman olduğumuz gibi, yaşamlarının dönüm noktası olan tercih döneminde de gençlerimizin yanındayız” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: