• SkinCeuticals Ürünlerini Keşfet!

    Ürün etkinlikleri sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanmayı başaran Skinceuticals 1994 yılında Dr. Sheldon Pinell’in çıkarmış olduğu cilt bakım markasıdır. Cilt sağlığı güzelliği için önleme, koruma ve onarma olarak üç ana madde üzerinde durarak ürünler geliştirmektedir.

  • Cilt temizleyici, serum, tonik, güneş kremi, nemlendirici gibi ürünleri geniş yelpazesinde bulundurmaktadır. Dermokozmetik içeriği sayesinde ciltteki hassasiyeti yatıştırır, kızarıklık akne, leke ve yaşlılık belirtilerini gidermeye yardımcı olur. Skinceuticals kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Markanın ürünlerine birlikte göz atalım…

    Ce Ferulic Antioksidan Serum

    Normal ve kuru ciltler için geliştirilmiştir. Cildi çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. İnce çizgi, kırışıklık ve ciltteki renk eşitsizliklerini azaltmayı destekler ve cilde doğal bir canlılık sağlar. Ürünü temizlenmiş cilde eşit bir şekilde uygulayabilirsiniz.

    Hydrating B5 Gel Fl

    Hyaluronik asit içerikli nemlendirici bakım serumudur. Cildin su tutma kapasitesini arttırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki hyalüronik ve B5 vitaminleri sayesinde çizgi, kırışıklık gibi yaşlılık belirtilerini gidermeyi destekler. Cildi derinlemesine nemlendirir. Cilde yumuşaklık ve doğal bir parlaklık kazandırır.

    Daily Moisture Nemlendirici

    Normal ve yağlı ciltler için geliştirilmiştir. Cildi nemlendirir, besler. Gözenek görünümünü en aza indirger. Cildin doğal yağ ve nem seviyesini dengeler. Cilde canlılık ve parlaklık kazandırır. Temizlenmiş cilde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

    Skinceuticals Güneş Kremi

    Güneş D vitamini açısından zengindir. Fakat uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmak ciltte çeşitli problemleri de beraberinde getirir. Markanın en sevilen ürünleri arasında Skinceuticals Oil Shield UV Defense SPF 50 ürününü yer almaktadır. Cildi çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. İnce yapısı sayesinde cilde kolay emilim sağlar.

    Siz de tüm Skinceuticals ürünlerine Dermokozmetika sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle anında sahip olabilirsiniz.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir