• Son Gün 27 Ağustos

    Vergi borçlarının yapılandırılması için Çatalca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yapılan başvurular devam ediyor.  Mükelleflerin yapılandırmadan yararlanabilmesi için son gün 27 Ağustos 2018.

  • Vatandaşlarımız; Çatalca Belediye’sinde, vergi borcu yapılandırmasından faydalanmayı sürdürüyor. Vergi borcu bulunan mükellefler Çatalca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurarak borçlarını yapılandırabiliyor.

    Başkan Cem Kara’nın en iyi hizmet anlayışı çerçevesinde bütün imkânlar vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Çatalca Belediyesi’nde yapılandırma başvuruları için mevcut personel ve bilgisayar sayısı arttırılarak,  numaratör sistemi genişletilerek verilen hizmette her vatandaşın mümkün olan en kısa sürede işlemi gerçekleştirmesi sağlanıyor.

    Çatalca’da Günde En Az 250 Başvuru

    Çatalca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden konuya dair yapılan açıklama da, “18 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı yasa ile emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, kira borçları, haberleşme vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi borçları yapılandırma kapsamına alındı. Ayrıca belediyemizin ücret tarifesine bağlı olarak yapılan hizmetlerin ücretleri ile ecri misil bedelleri de yine kapsam dâhilinde.  Bu yasa ile vatandaşlarımızın 2017 yılı ve önceki dönemlere ait vergi borçları yapılandırılıyor” ifadeleri yer aldı.

    İmar barışı ve vergi yapılandırması kapsamında, Çatalca Belediyesi’ne günde 250 ile 300 vatandaşın başvurarak hizmetten yararlandığı belirtilirken, birim personellerinin yoğun bir mesaiyle son güne kadar gelen başvuruları kabul edecekleri ve yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşların 27 Ağustos’a kadar belediyeye müracaat edebilecekleri hatırlatıldı. İmar barışı için başvurular ise 31 Ekim 2018’e kadar devam edecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir