• SOSYAL GENÇLER KOLLARI SIVADI

    Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Gençlik Örgütü kısa süre önce gerçekleştirilen dernek ziyaretleri kapsamında Yakuplu Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği  ve bölgede bulunan Roman vatandaşlarıyla yaptıkları görüşmeden sonra sosyal dayanışma projesini gerçekleştirdi. 

  • Yapılan projede Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Utku Caner Çaykara Beylikdüzü Gençlik Kollarını yalnız bırakmadı.

    Proje hakkında konuşan CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın şunları söyledi; Bugün Yakuplu romanlar kültür ve dayanışma derneğinin daha güzel faaliyet verebilmesi için bizlerden talep ettikleri derneğin yenilenmesini gerçekleştirdik. Romanlar Derneği Başkanı Mustafa Padır’a ve Roman vatandaşlarımıza bizlere göstermiş ilgi ve alakaya teşekkür ederim.

    whatsapp-image-2016-10-09-at-17-36-09-1Ülkemizin bulunduğu bu zor şartlarda demokrasiye kardeşliğe ve barışa ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Beylikdüzü’müzde yaşayan tüm vatandaşlarımızla birlikte dayanışma içersinde olacağız. Etnik, mezhepsel farklılıkları gözetmeksizin bizlere ihtiyaç duyulan her alanda CHP Beylkdüzü Gençk Örügütü olarak vatandaşlarımızın yanında olacağız. Demokrasimizin en önemli unsurları olan STK ve Derneklerde vatandaşlarımızın en iyi şekilde yararlanabilmesi için çalışmalarımıza ve bu projeden sonrada CHP Beylikdüzü gençlik kolları olarak daha geniş kapsamlı sosyal dayanışma projelerine devam edeceğiz

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir