• Sosyal Yaşam Merkezi’nde devir teslim töreni

  • Sarıyer Belediyesi ve Lions 118T yönetiminin ortaklaşa çalışmaları ile tamamlanan Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci Sosyal Yaşam, Rehabilitasyon, Terapi, Diyabetle Yaşam ve Önleme Merkezi’nin devir teslim töreni gerçekleşti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Lions 118T Dönem Genel Yönetmeni Leyla Kıvanç ve Lions Md 118T Uluslararası Direktörü Oya Sevük’ün yanı sıra Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Lions 118T yönetim çevresinden çok sayıda önemli ismin katıldığı törende duygusal anlar da yaşandı. 2018 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden milli basketbolcu Cevahir Sönmez’in adı yaşam merkezi içerisinde yer alan basketbol sahasında yaşayacak.

    FORMASINI GURURLA TAŞIYAN BİR SPORCUYDU

    Milli sporcunun isminin tesise gelen çocuklara kılavuz olmasını dileyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Genç’in kürsüye davet ettiği baba Hüseyin Sönmez, yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı. Sönmez; “Oğlumuz Cevahir Sönmez, hayatını spora adayan, formasını gururla taşıyan bir sporcuydu. Adının bir spor kompleksinde yaşayacak olması eminim ki onun için çok anlamlı oldu” dedi.

    TESİSTE HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

    Sarıyerlileri ve İstanbulluları içerisinde yok yok dedirtecek bir sosyal yaşam alanına kavuşturacak olan merkez içinde bulunan; basketbol sahası, dinlenme alanı, yürüyüş parkuru, sebze bahçesi, dış mekan spor alanı, ağaçlandırma alanı, meyve bahçesi, kapalı spor alanı, laboratuvar, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin yanı sıra kapsamlı bir mutfağı ve hatta taş ocağıyla hizmete hazır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir