• STAJYER ÖĞRENCİLERE CV HAZIRLAMA TÜYOLARI

    Küçükçekmece Belediyesi’nde görevli lise ve üniversite öğrencisi stajyerlere, “Cv Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi’’ verildi.

  • Küçükçekmece Belediyesi Çok Amaçlı Salonda İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen eğitimde, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kariyer Merkezi Müdürü S. Sözer Kırca öğrencilere Cv hazırlama ve kendi kariyerlerini planlama konularında önemli bilgiler verdi.

    İYİ BİR CV İŞ BULMADA YARDIMCI

    Eğitime Küçükçekmece Belediyesi’nde çalışan Lise ve Üniversitede okuyan stajyer öğrencileri katıldı. Geleceğin gözde mesleklerinden bahseden Sözer Kırca, iş arama yöntemlerini anlatarak, mülakat teknikleri hakkında önemli tüyolar verdi. İyi bir cv hazırlamanın iş bulma konusunda çok faydalı olacağını kaydeden Kırca, cv hazırlarken doğru ve öz bilgi paylaşılması gerektiğini ifade etti. Kırca öğrencilere cv’ lerine  yanıltıcı bilgi yazmaktan kaçınmalarını da tembihledi. Her bir iş deneyiminin ileride başka işlerin kapsını açacağını da vurgulayan Kırca, iş hayatında deneyimin öneminden bahsetti. Eğitim sonunda ise seminere katılan öğrencilere sertifika verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir