• TARİH YAZACAĞIZ

    Süper Lig’de tam 7 sezon sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Siyah-Beyazlılar, Avrupa’nın vitrini olarak görülen Şampiyonlar Ligi’nde bir ilki başarmanın hayalini kuruyor. 

  • Geçtiğimiz hafta yönetici kurmaylarıyla bir toplantı gerçekleştiren Başkan Fikret Orman, daha önce hiçbir Türk takımının gerçekleştiremediği Devler Ligi gruplarından birinci olarak üst tura çıkmayı başaracaklarına inançlı olduğunu söyledi. Teknik direktör Şenol Güneş’le birlikte iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Başkan Orman’ın, “Şampiyon kadromuzdan ayrılanlar oldu. Ancak onların yerini daha iyileriyle dolduruyoruz. Hocamıza ve kadromuza olan güvenimiz tam. Bu sezon ilk önceliğimiz Süper Lig’de şampiyonluğu kazanıp formamıza üçüncü yıldızımızı takmak. Ama Avrupa’da da önemli bir hayalim var. Daha önce Şampiyonlar Ligi’nde yer alan hiçbir Türk takımı grup aşamasından ikinci tura ilk sırada çıkmadı. Stadımızı açtık, şampiyon olduk. Şimdi sıra Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazmakta. B Grubu’ndaki rakiplerimiz ortada. Daha önceden hiç gerçekleştirilmemiş bu durumu başaracağımıza olan inancım tam” ifadelerini kullandı.

     

    ”Avrupa’nın saygın kulüpleri…”

    Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarasının bu sözlerine yönetim kurulu üyelerinden alkışlı desteğin geldiği öğrenilirken konuşmasına devam eden Orman’ın, “Mali olarak bizi çok güzel günler bekliyor. Stadımız bitti, taraftarımız yanımızda. Biz de başta futbol olmak üzere yarıştığımız tüm branşlarda önemli başarılar kazanıp Beşiktaş’ın adını Avrupa’nın en saygın kulüpler arasına sokmayı planlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladığı bildirildi.

    Fanatik

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir