• Taşkın Özer adaylığını açıkladı! Örgütün emriyle adayım…

  • CHP Beylikdüzü’nün mevcut İlçe Başkanı Avukat Taşkın Özer, yeniden ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. İlçe Başkanlığım sürecinde, Beylikdüzü’nün adını önce İstanbul’a ardından Türkiye’ye tüm örgütümüzle birlikte duyurarak bir çok başarılı işe hep birlikte imza attık diyen Özer; “Yeri geldi sıkıldık, yeri geldi az da olsa yorulduk, ama omuz omuza çalışmaktan, sabahın erken saatlerinde kalkmaktan, ailelerimizden fedakarlık etmekten asla vazgeçmedik” dedi

    ÖRGÜT KAL DERSE KALIRIM

    Beylikdüzü ilçesine yakışır şekilde bu süreci yürütmek adına birçok insandan aldığım telkinler üzerine delegasyonumuza çağrı yaptığı vurgusunu yapan Özer; “Kimseye bana oy ver bana imza ver demedim. Onu delege yaz bunu delege yaz demedim. Tamamen mahalle komisyonlarımızın insiyatifinde bir delege yazım sürecini yaşadık. Hemen akabinde Turan Taşkın Özer Beylikdüzü’nde bir aday düşünecekse bu örgütün emriyle olur dedim. Meclis üyelerimizle, mahalle temsilcilerimizle paylaştım. Hiç birine gidin adıma imza toplayın demedim. Örgüt bana kal derse ben örgütün emrinde ve hizmetindeyim. Örgüt bu çağrıma ses verdi. Bende bu çağrıya ses verdim. Aday oldum” şeklinde konuştu.

    BEN ORADA BURADA KONUŞMAM!

    Delegelerle her mahallede konuştuğunu ifade eden Özer; “Ben sosyal medyada, kafede, orada burda konuşmam dedim. Örgütün karşısından konuşurum dedim. Her mahallede her delegeyle konuştum. Sorularını aldım. Sorulara yanıt verdim. Dolayısıyla Turan Taşkın Özer’in aday olma süreci böyle gelişmiştir. Ben her delegasyona teşekkür ederim. Bende sizlerin yüzünü yere düşürmemek adına gayret edeceğim. Sizlerle yol yürümekten büyük onur ve gurur duyuyor, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na adaylığımın İlçemize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    BEYLİKDÜZÜ İLÇE KONGRESİ NE ZAMAN?

    CHP Beylikdüzü 5. Olağan Kongresi 22 Aralık 2019 Pazar günü saat 10.00’da Beylikdüzü’nde Şah-ı Cihan Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir