• Tepeüstü Mahallesi’nde 5 çayı

  • “Başkan’la 5 Çayı” buluşmaları sürüyor. Bu programlar sayesinde vatandaşlarla yakın temas halinde olan Başkan Yıldırım, mahallelinin talep ve önerilerini dinleyerek, program sonunda yanıtlıyor. Bu hafta da Tepeüstü Mahallesi’nde bulunan Şehit Hacı Alkan Parkı’nda söz alan vatandaşların; otopark, kentsel dönüşüm, yol kenarına duba konulması, aile sağlığı merkezi gibi talep ve önerilerini not alarak, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirdi.

    Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Biz her türlü belediye hizmeti için 7/24 çalışıyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak tüm komşularımızla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Çünkü sizlerle birebir iletişimde olmayı önemsiyoruz. Talep ve önerileriniz bizim için kıymetli. Ayrıca Tepeüstü mahallemizle alakalı yaşanan kentsel dönüşüm problemini de kısa zamanda ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bu konunun daha çabuk çözülmesi için mahallemize, kentsel dönüşüm ofisi açmayı düşünüyoruz. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

    Söz alan Celalettin Gürsoy, ihtiyaç sahibi aileler için hayata geçirilen “Tarladan Şehre Dayanışma Projesi” için Başkan İsmet Yıldırım’ı tebrik ederek, böylesine önemli bir hizmeti hayata geçirdiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

    Programa katılan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunulurken, çocuklar için de ikramlar eşliğinde çeşitli etkinlikler yapıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir