20 Eylül 2024

TERÖRE KARŞI OMUZ OMUZA

Şehitlere Saygı maçı ile Spor Toto Süper Lig'in Yerli ve Yabancı yıldız futbolcular bir araya geldi. Gollerden sonra asker selamının verildiği maçı Yerli Yıldızlar 4-3 kazandı.

TERÖRE KARŞI OMUZ OMUZA
Şehitlere Saygı Yıldızlar karması maçından elde edilen bütün gelir Beşiktaş ve Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden tüm şehit ailelerine bağışlanacak.
Karşılaşma öncesi İstaklal maçı ve saygı duruşunun ardından şehitler için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yaptı.
Ardından şehit çocukları, yıldızlar karması oyuncuları, Teknik Direktörler, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve kulüp başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte sahaya çıktı ve hep birlikte İstiklal Marşı tekrar söylendi.
Çekilen hatıra fotoğrafının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maçın başlama vuruşunu yaptı.
Ardından Beyaz forma ile mücadele eden Yabancı Yıldızlar ile kırmızı forma ile oynayan Yerli Yıldızlar maçı başladı.
Mücadele yerli yıldızların 4-3 üstünlüğü ile tamamlandı.
 
ŞEHİT AİLELERİ TRİBÜNDE
Maçı izlemeye şehit aileleri de geldi. Otabüslerle gelen şehit yakınları protokol girişinden stada giriş yaptı. Spor kulubü başkanları da bir otobüs ile stada geldi.
 
SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı stat çevresinde iki ayrı arama noktası oluşturuldu. İlk arama noktasında, üst araması yapıldı. Stad girişinde kurulan ikinci arama noktasında da, bir aramadan daha geçirilenler içeriye alındı.
 
50 MİLYON 630 BİN LİRA TOPLANDI
“Şehitlere Saygı Yıldızlar Karması” dayanışma maçı vesilesiyle, şehit aileleri için 50 milyon 630 bin Türk Lirası toplandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir