• TOPBAŞ’TAN UYSAL’A ZİYARET

    İBB Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş, yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Mevlüt Uysal da “Benim için en büyük mutluluklardan birisi Kadir Bey gibi birinden görevi devralmaktır. Her başımız sıkıştığında kendisinden İstanbul ile ilgili tavsiyelerini alacağım” dedi.

  • Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Kadir Topbaş, Başkan Mevlüt Uysal’a, “Uzun yıllardır birlikte siyaset yaptığımız, Türkiye’nin hak ettiği yere taşınması konusunda hassasiyetlerimizi birleştirdiğimiz, yerel yönetimde birlikte hizmet verdiğimiz çok değerli kardeşim” diye hitap etti.

    Kadir Topbaş, “Özellikle takdir ettiğim Avukat Mevlüt Uysal’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlaması beni de çok mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum. İstanbul’u hayırlı olsun” dedi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı vizyon üzere İstanbul’a hizmet ettiğini ifade eden Kadir Topbaş, Başkan Mevlüt Uysal’in da aynı vizyon üzerine çalışacağına inandığını söyledi.

    Kadir Topbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da “Benim için en büyük mutluluklardan birisi Kadir Bey gibi birinden görevi devralmaktır. Kendisi uzun yıllar İstanbul’a hizmet etti. İnşallah bundan sonra da görevinin bitmediğini düşünüyorum. Her başımız sıkıştığında kendisinden İstanbul ile ilgili tavsiyelerini alacağım” dedi.

    Topbaş’a hediye olarak, İstanbul’u lale ile buluşturduğu için lale figürü olan bir tablo hediye ettiğini dile getiren Başkan Uysal, “İnşallah Kadir Bey hem İstanbul’u, hem bizleri hatırlar. Hem de daha sonraki süreçte İstanbul’a katkılarını sunmaya devam eder” ifadelerini kullandı.

    Mevlüt Uysal’a lale figürlü tablo hediye etmesinden dolayı teşekkür eden Topbaş, “Gerçekten lale bizim dönemimizde İstanbul’a döndü. Hem Süleymaniye hem lale figürü taşıyan bu tablo benim için özel bir anlam taşıyor. Bu tablo ofisimde önemli bir yerde yerini alacaktır” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir