• Toptan Fiyatlarıyla Pırlanta Baget Modelleri!

  • Son dönemin modası baget yüzüklerle siz de sevginizi haykırabilirsiniz! Beştaş modasından sonra gösteriş ve zarafetin bir araya geldiği yeni trend olan baget yüzükler, büyük bir taşın kenarlarına işlenmiş küçük taşlardan oluşan, ince bir çerçeve ile sabitlenen göz alıcı işçiliğe sahiptir. Her baget yüzük için kusursuz kullanım alanları mevcuttur. Sadece evlilik tekliflerinde değil, sevginizi haykırmak istediğiniz anlarda ya da doğum günlerinde baget ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler geniş bir kullanım alanına sahiptir. Şu aralar baget kolyeler rövanşta olup bu ürünler, kusursuz parlaklık veren altıgen kesimleri ile göz alıcı bir hediye olma özelliğine sahiptir.

    Baget Ürünlerin Kusursuzluğunu Keşfedin!

    Baget ürünler, altıgen kesime sahip olup genellikle dikdörtgen şeklindedir. Kullanımları sırasında sorsun yaşanmaması için sivri olan tüm köşeleri yuvarlatılmıştır. Baget yüzükler, şimdi sizlerle daha uygun fiyatlarla buluşuyor! Baget ürünlerimizde yaptığımız kampanya ve %50 indirim avantajı ile sizlere bu zarafeti yaşatmak istiyoruz. 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde Yaşam Ağacı kolyeyi de sizlere hediye ediyoruz. Bu sayede sevdiklerinize 1 değil 2 hediye almanın tadını çıkarın.

    Özel kampanyalarımız arasında bulunan kargo sigortası avantajını da kaçırmayın! Siparişinizin ardından 1- 5 iş günü içinde sizlerle buluşacak ürünlerimizi, kargo sigortası avantajıyla alabilirsiniz. Ürünlerimiz, elinize ulaşacakları ana kadar tarafımızdan sigortalanır. Bu sayede kargoda çizilme, bozulma gibi istenmeyen durumlar meydana gelmez. Üstelik kargonun size ulaştığına dair resmi bilgi gelene kadar sigorta süresi devam eder.

    Her Duruma Uygun Bir Baget Vardır!

    Baget ürünleri satın alma nedeniniz doğum günü, yıldönümü ya da diğer nedenler olabilir. Buna karşılık baget yüzükler kusursuzluğundan hiçbir ortamda ödün vermez. Bu yüzüklerle siz de en güzel hediyelerden birini vermiş olacaksınız. Şimdi yeni serilerimizde sizler için tasarladığımız baget küpelerle daha zarif bir kusursuzluğun peşindeyiz. Takım olarak da satın alabileceğiniz baget ürünlerimizle sizler için en güzel seçenekleri sunuyoruz. Farklı renkleri de bulabileceğiniz modellerimiz arasında sizlere en uygun olanı görmek için hemen adresimizi ziyaret edin. Siz de kampanyalarımızı inceleyerek https://www.lalpirlanta.com/ fırsatlarından yararlanın.

         

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir