• Tozkoparan İskender’de, İskender’i bekleyen sürpriz ne?

  • TRT 1 ekranlarında yayınlanan, çocuklar ve onlarla birlikte ailelerin de severek izlediği Tozkoparan İskender, yeni bölümüyle ekranlara geliyor…

    14 Mart Pazar günü saat 17.30’da ekranlara gelecek olan Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde neler olacak:

    Mavi Ay, İskender sayesinde Salih ve Rüya’nın nikahına son anda yetişmiştir. Nikaha yetişme telaşıyla yaşanan koşturmaca sonucunda Elif ile Sinan hasta olur ve sabah okula gelemezler. İskender, Asya ve Arda hesap sormak için Kasırga’nın kulüp odasına giderler. Diğer yandan Giovanni, geçmişe dönebilmek için zaman makinesinin tekrar çalıştırılması gerektiğini düşünür ve işleri hızlandırmak adına bir plan yapar. Mavi Ay’ın kulüp odasına giden İskender, girişe yapıştırılmış bir not bulur. Notta yazanları takip ederek bir sonraki notta yazan ipuçlarının peşine düşen İskender, en sonunda ormanın derinliklerine kadar ilerler. Farkında olmadan adeta bir zaman yolculuğu yapan İskender’in yolu, ormanda Mavi Ay, Salih ve Fikri ile kesişir. Ancak Tozkoparanları hiç beklemedikleri bir sürpriz beklemektedir. İskender’in adı Nişan taşından silinmiştir.

    Kasırga, Mavi Ay’ı cezalı odaya kilitlemenin bedelini ödeyecek mi? Giovanni’nin geçmişe dönebilmek için yaptığı plan ne? İskender’in bulduğu notlar ne anlama geliyor? Nişan taşından adı silinen İskender ne yapacak?

    Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası, Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde…

    Tozkoparan İskender her Pazar saat 17:30’da TRT 1’de…

    Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir