• Turan Hançerli gençlerle buluştu

    CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Turan Hançerli Avcılarlı gençlerle buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Hançerli Avcılarla ilgili yapacaklarını anlattı.

  • CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Turan Hançerli Avcılar’ın gençleriyle buluştu. Kürsüye eşi ve kızlarıyla birlikte çıkan Hançerli, ”Bu yola küçük ailemle birlikte çıktık ama birlikteliğimiz her gün çığ gibi büyüyor.”ifadelerini kullandı.

    “BİN GENÇLE AVCILAR’DAN YOLA ÇIKIYORUZ”

    CHP Parti Meclisi Üyesi Turan Hançerli, Avcılar Belediye Başkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından hedefini de belirledi. ‘Bin gençle Avcılar’dan yola çıkma’ hedefi koyan Hançerli, genç seçmene,“Belediye Başkanlığı kampanyamızı birlikte yürütmeye hazır mısınız?” diye sordu.

    “ÖNCE AVCILAR’A, ARDINDAN İSTANBUL”

    Adaylığı durumunda Avcılar sakinlerine mutluluk ve huzur sözü veren Hançerli, Avcılar ilçesinin İstanbul geneline yayılacak mutluluğun ilk adımı olduğunu söyledi. Turan Hançerli, seçim kampanyasını omuz omuza yürüttüğü gençlere teşekkür ederken, “Sizlerde öyle bir yürek var ki, tertemiz yüreğinizle Türkiye’yi hep birlikte temizleyeceğiz.”dedi.

    İMAMOĞLU’NA DESTEK

    CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı kesinleşen Ekrem İmamoğlu’na da destek mesajı gönderen Turan Hançerli, İmamoğlu’n çıktığı yolda yol arkadaşlığı yapacaklarını ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir