• Avcılar değil, acılar kazandı

  • Göreve gelmeden önce bir çok projeyi vaat olarak vatandaşlara sunan, oy isteyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli projelerinin hiç birini hayata geçiremedi. Acılar değil, Avcılar kazanacak sloganıyla tam tersine döndü.

    Seçimde kapı kapı dolaşıp Avcılar halkına onlarca söz veren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli seçim vaatleri arasında ‘İhtiyaç duyulan mahallelere cami, her mahalleye taziye evi, amatör spor kulüplerine destek, yüzme havuzu ve spora destek, cem evi, kültür evleri’ gibi birçok proje vardı. Turan Hançerli bu projeleri kısa sürede gerçekleştireceğini ve Avcılar’ı yaşanabilir bir kent haline getireceği sözünü vermişti.

    Seçimin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen bu sözlerin hiç birini hayata geçiremeyen Hançerli, adeta hayal kırıklığı yarattı.

    VAAT ÇOK İCRAAT YOK

    Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin seçim döneminde dağıttığı kitapçıklarda Avcılar’a neler yapacağız diye mahalle mahalle yapacaklarını listelemişti. Ama Avcılar’ın 10 mahallesine vaat ettiği hiç bir projeyi hayata geçiremedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir