• Türkiye Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun en kıdemli hakemi İbrahim Avcıoğlu’ndan yakın dostu İbrahim Murat Gündüz’e büyük jest

    Türkiye Boks Federasyonunun önemli ismi, boks camiasının çok yakından tanıdığı baş hakem İbrahim Avcıoğlu Ülkemiz için gerçekten çok önemli bir gün olan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günü anısına düzenlenen boks turnuvasının bitiminde kendisine hediye edilen kupayı yakın dostu hayırseverliği ile tanınan ve boks camiası tarafından çok sevilen İbrahim Murat Gündüz’e hediye etti.

  • Aldığı hediye karşısında duygulanan Ülkemizin ünlü işadamlarından ve aynı Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan yardımcısı olan İbrahim Murat Gündüz boks camiasına 50 yıldır hizmet veren İbrahim Avcıoğlu hocaya çok teşekkür etti.

    Ülkemizde spora ve sporculara verdiği destek ile tanınan, özellikle Ukrayna Bayan Boks Milli Takımı sporcularına yardım kampanyasını başlatan ve Ukrayna’daki savaştan kaçan pek çok milli boksöre kapısını açan hayırsever iş adamı İbrahim Murat Gündüz Ülkemiz adına büyük anlam taşıyan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günü anısına düzenlenen boks turnuvasının kupasınının İbrahim Avcıoğlu tarafından kendisine hediye edilmesi karşısında çok büyük onur ve memnuniyet duyduğunu belirtti.

    Türkiye Boks Federasyonunun vefakar, saygıdeğer ve kıdemli başhakemi İbrahim Avcıoğlu ise kendisine verilen kupayı Türk sporuna ve sporcusuna hiçbir beklentisi olmadan büyük katkısı olan İbrahim Murat Gündüz’e hediye etmekten onur duyduğunu belirterek İbrahim Murat Gündüz’e spora olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

    İbrahim Avcıoğlu ve İbrahim Murat Gündüz’ün dostlukları çok eskiye dayanmaktadır. Türk Boksuna 50 senedir karşılıksız hizmet vermekte olan İbrahim Avcıoğlu her zaman İbrahim Murat Gündüz’ün Türk Sporuna olan desteklerinden dolayı kendisinden övgü ile bahsetmektedir.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir