• TYBBD TARAKÇI’YA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

    20 Kasım 2017 Pazartesi sabahı iki şüpheli kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan gazeteci Ali Tarakçı saldırıdan sonra hastaneye kaldırılmış, tüm müdahaleler yapılarak hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün; Uzun yıllardır İstanbul da yerel gazetecilik yapan, Gazetem İstanbul gazetesinin sahiplerinden gazeteci Ali Tarakçı ya yapılan mefhum saldırıyı kınıyor,  bu yapılan saldırının zor şartlar altında gazetecilik yapan tüm yerel basına yapıldığını düşünüyor,  hain saldırıyı yapan kişi ve kişileri şiddetle kınıyoruz.

    Olay, İstanbul Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi İSKİ yakınlarında trafikte yapılan tartışma sonucu ortaya çıktığı iddia edilirken, her ne suretle olursa olsun.  Bir gazeteciye yapılan saldırı çirkin bir saldırıdır. Silahlı saldırıda bulunan bu kişi ve kişilerin güvenlik güçleri tarafından ivedi bir şekilde bulunarak cezalandırılmasını temenni ediyor,  Gazeteci meslektaşımız Ali Tarakçıya ve Gazetem İstanbul ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah tan acil şifalar diliyoruz.

    Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği

    Adına Genel Başkan

    Nezir KARAYÜN

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir