26 Temmuz 2024
  • Ufuk İnan: Avcılar’a hizmette tam yol ileri

  • CHP İstanbul Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve İl Başkan Vekilliği görevlerini yapan CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi adayı Ufuk İnan, Avcılar’da Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara ile birlikte mahalle mahalle, sokak sokak geziyorlar

    CHP’NİN NEFERİYİM

    Avcılar’da yeni bir vizyonla yola çıktıklarını belirten CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi adayı Ufuk İnan, “2003 yılından beri bölgede Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif görev yaptım. Ben partinin neferiyim. Avcılar’da Utku başkanımız ile yeni bir Avcılar için yola çıktık. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Avcılar’da dalgalandırmaya devam edeceğiz. Avcılar’ın bir tarafında göl. Bir tarafında deniz var. İlçemizin eşsiz bir güzelliği var. Yeni dönemde yeni projelerle Batı’nın yıldızı yapacağız” dedi.

    UFUK İNAN KİMDİR?

    1977 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Trabzon’da tamamladıktan sonra 1994 yılında İstanbul Beylikdüzü ilçesinde İnşaat ve Nakliye sektöründe iş hayatına başladım. 30 yıldır Beylikdüzü’nde ikamet etmekteyim.

    2003 yılında Büyükçekmece CHP Gençlik Kollarında ve de 2004 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı ile aktif siyaset yaşamıma başladım. 2006 yılında Vatani görevimi tamamladıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Belde  Örgütü’nde Gençlik Kollarında Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldım. Bu süre zarfında yaşadığım bölge ile ilgili tüm sorunlara toplumsal sorumluluk gereği katkıda bulunmaya çalıştım.

    2009 Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Aday adayı oldum. 2009 Yerel seçimler akabinde, şimdiki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU’nun İlçe Başkanlığında İlçe Başkan Yardımcılığı görevimi 13 Ocak 2018 tarihine kadar devam ettirdim. 13 Ocak 2018’de yapılan CHP İstanbul İl kongresinde Canan Kaftancıoğlu yönetiminde İstanbul 3. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Dünya tarihinde ve demokrasisinde görülmeyen 31 Mart 2019 ve 23 Haziran 2023 seçimlerinde aktif rol aldım. 2020 yılında yapılan İstanbul kongresinde tekrardan İl Yönetim Kurulu Üyesi seçildim. İki buçuk yıl İstanbul Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve İl Başkan Vekilliği görevlerini icra ettim.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir