• Ümit Karan Hayat Park’lı oldu

    Gayrimenkul alanında sektörünün lider firmalarından Hayat Park Gayrimenkul A.Ş. , Hayat Park 1 Rezidans projesinin anahtar teslim töreni ve Hayat Park 3 Paradise AVM projesinin tanıtım organizasyonunu 8 Şubat tarihinde Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’da gerçekleştirdi.

  • Hayat Park 1 Rezidans projesinden daire alan Futbolcu Ümit Karan’a anahtar teslimi yapılan törene Ertem Şener, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Ahmet Çakar, Evren Turan, Hasan Kabze, Adem Kılıççı, Kadir Polatçı, Sema Aydemir gibi ünlü isimler Hayat Park Gayrimenkul A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli’nin misafiri olarak katıldı.

    Daire sahiplerini satış ofisine davet etti

    43 bin metrekarelik arsa üzerine kurulu, bin 100 konut, 30 ticari üniteden oluşan, bünyesinde açık ve kapalı havuz,  spor salonu ve kapalı otoparkı bulunan Hayat Park 1 Rezidans Projesi anahtar teslimlerinin başlamasıyla yeni sahiplerini ağırlamaya başladı. Oldukça keyifli geçen etkinlikte Medet Anli, Ümit Karan’a dairesinin anahtarını teslim ederken, Hayat Park 1 Rezidans projesindeki daire sahiplerine anahtar teslimlerinin başladığı müjdesini vererek anahtarlarını teslim almak üzere satış ofisine davet etti.

    Hayat Park 3 Paradise AVM Projesinin lansmanı da yapıldı

    Ayrıca Bahçeşehir ve Esenyurt kesişiminde yepyeni bir alışveriş ve yaşam merkezi olacak Hayat Park 3 Paradise AVM Projesinin lansmanı yapılan etkinlikte inşaatına başlanan projenin tanıtımı gerçekleştirildi.  7620 metrekare arsa üzerine kurulacak ve 267 bağımsız bölümden oluşacak Hayat Park 3 Paradise AVM, yerli ve yabancı markalardan oluşan mağaza karması, sinema salonu, oyun parkı ve açık ve kapalı sosyal alanlarında bulunan cafe ve restoranları ile şimdiden yerli ve yabancı yatırımcının gözdesi oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir