ALTIN 2.246,900,16%
BITCOIN 2103644-4,17%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ümraniye’de gençlere tarih dersi

Ümraniye’de gençlere tarih dersi

Tarihçi Yazar Osman Azman, Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programının konuğu oldu. Öğrenciler, Azman’ın verdiği konferansı ilgiyle izledi.

ABONE OL
23 Kasım 2021 17:31
Ümraniye’de gençlere tarih dersi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümraniye Belediyesi’yle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okulların açık olduğu dönemde uygulamaya koyduğu “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programında Tarihçi Yazar Osman Azman, Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine konferans verdi.

Osman Azman, “Gençlerde Tarih Şuuru ve Milli Kimliğin Önemi” adlı konferansta, gençliğin en büyük problemlerinin başında kimlik bunalımının geldiğini belirtti. Bu bunalımın, doğru bir rehberlikle aşılamaması durumunda gençlerin büyük sorunlarla karşılaşacağının altı çizildi. Azman verdiği konferansta; kimliğini bulamama, kimliğini beğenmeme, kimliğinden utanma, kimliğine yabancılaşma ve kimliğini reddetme gibi konuları ele aldı.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: