• Ümraniyeli çiftlerin 02.02.2022 heyecanı

  • Evlilik, bir insanın hayatında attığı en önemli adımlardan biridir. Aile kurumunun olmazsa olmazı olan evlilik, her çift için özel ve heyecanlı bir sürecin finalidir. Dünya evine girmek isteyen Ümraniyeli 10 çift, nikâh törenlerini daha özel hale getirmek için 02.02.2022 tarihinde evlenmeye karar verdi. Bu özel gün için aylar öncesinden Ümraniye Belediyesi’ne müracaat eden çiftlerin nikâh akitleri bugün gerçekleştirildi. Aileleriyle birlikte Nikâh Sarayı’na gelen çiftler büyük bir heyecan yaşadı. Çiftlerin nikâhını Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Yanık kıydı. Ayşe Yanık çiftlere, Başkan İsmet Yıldırım’ın selamlarını ileterek, hediyelerini takdim etti.

    Yanık: “Bugün 02.02.2022 tarihi olması sebebiyle bir yoğunluğumuz var. Gençlerimizin bu tarihlere karşı özel bir ilgisi var. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyoruz” dedi.

    Nikâh işlemleri tamamlanan çiftlerden Mustafa-Serpil Bayram çifti, “Bu özel tarihte evlenerek bizim için anlamlı bir hale getirdik. Güzel bir gün oldu. Bu tarih için ortak karar aldık” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir