ALTIN 1.675,50-0,27%
BITCOIN 716476-0,77%
25 Eylül 2023
İstanbul
24°

PARÇALI BULUTLU

05:22

İMSAK'A KALAN SÜRE

Umudun tohumlarını Beylikdüzü’nde atmaya devam edeceğiz

Umudun tohumlarını Beylikdüzü’nde atmaya devam edeceğiz

10. Barış ve Sevgi Buluşmaları Beylikdüzü’nde tüm coşkusuyla devam ediyor. Festival kapsamında düzenlenen konserlerde en sevilen şarkılarını Beylikdüzü için seslendiren ünlü sanatçı Edip Akbayram ve Ali Altay,  Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde gerçekleşen gecede bir de sürpriz yaşandı. Beylikdüzü Çoksesli Çocuk Korosu üyelerinden oluşan “Yeryüzü Çocukları”nın Hatay-Defne’deki yaşıtlarıyla birlikte hazırladıkları klip, izleyicilerden büyük alkış aldı. 6 Şubat depremlerinin ardından Beylikdüzü olarak Hatay’da tek yürek olduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde de umudun tohumlarını atmaya devam ederek, dayanışmanın da tohumlarını ekeceğiz” dedi.

ABONE OL
2 Eylül 2023 10:35
Umudun tohumlarını Beylikdüzü’nde atmaya devam edeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adana escort Alanya escort Anadolu yakası escort ankara escort Antalya escort Ataköy escort Avcılar escort Avrupa yakası escort Bahçelievler escort Bahçeşehir escort Bakırköy escort Başiktaş escort Beylikdüzü escort Bodrum escort Bursa escort Denizli escort Diyarbakır escort Esenyurt escort Eskişehir escort Etiler escort Fatih escort Gazinatep escort Halkalı escort istanbul escort İzmir escort İzmit escort Kadıköy escort Kayseri escort Kocaeli escort Konya escort Kurtköy escort Kuşadası escort Malatya escort Maltepe escort Mecidiyeköy escort Mersin escort Nişantaşı escort Pendik escort Samsun escort Şirinevler escort Şişli escort Taksim escort Ümraniye escort ataşehir escort kartal escort bağcılar escort haramidere escort aksaray escort yenibosna escort topkapı escort fındıkzade escort çapa escort küçükçekmece escort üsküdar escort bağdatcaddesi escort sancaktepe escort çekmeköy escort kozyatağı escort göztepe escort erenköy escort acıbadem escort suadiye escort şerifali escort beykoz escort bayrampaşa escort sarıyer escort fulya escort eyüp escort beyoğlu escort zeytinburnu escort levent escort maslak escort ortaköy escort çağlayan escort cihangir escort kağıthane escort florya escort başakşehir escort kayaşehir escort silivri escort büyükçekmece escort merter escort mahmutbey escort nişantaşı escort kurtköy escort fatih escort esenyurt escort bostancı escort bahçelievler escort etiler escort haymana escort kahramankazan escort kalecik escort keçiören escort kızılcahamam escort mamak escort nallıhan escort polatlı escort pursaklar escort sincan escort şereflikoçhisar escort yenimahalle escort akyurt escort altındağ escort ayaş escort bala escort beypazarı escort çamlıdere escort çankaya escort çubuk escort elmadağ escort etimesgut escort evren escort gölbaşı escort kızılay escort osmangazi escort nilüfer escort yıldırım escort büyükorhan escort gemlik escort gürsu escort harmancık escort inegöl escort iznik escort karacabey escort kales escort kestel escort mudanya escort orhaneli escort orhangazi escort yenişehir escort

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla başlayan Beylikdüzü 10. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın üçüncü günü yine dopdolu geçti. Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen etkinlikler Sahaf Söyleşileri ile başladı. Ümit Nar moderatörlüğünde düzenlenen söyleşiye konuk olan Nihan Abir ‘Siniden Masaya Türk Romanında Sofra’ üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Pelin Batu moderatörlüğündeki Çardak Altı Sohbetleri’nin konuğu ise usta oyuncu ve yönetmen Tamer Levent oldu. ‘Cumhuriyetin 100. Yılı Sanat’ konusunun konuşulduğu söyleşide sanat ve sanatın toplumdaki yeri değerlendirildi.

“Cumhuriyetin 100. Yılı Sanat”  konuşuldu

Toplumun ayrışmamasını, toplumun bütün katmanlarının belli şanslara ve gelişme imkanlarına sahip olması gerektiğini vurgulayan Tamer Levent, “Bu kapsamda Beylikdüzü Belediyesi’nin 10 yıldır bu etkinlikleri gerçekleştiriyor olması son derece önemli bir çalışma. Çünkü bu tür faaliyetler dünyada beş yıl sonunda kurumsallaşıyor. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bugün burada sanat ne içindir ve sanatın ne olduğunu irdelemiş olduk” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü’nde unutulmaz gece

Çardak Altı’nda gerçekleşen söyleşinin ardından, konser alanını dolduran kalabalık ilk olarak ünlü sanatçı Ali Altay’ın şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi. Alanı dolduran binlerce müziksever, gece boyunca seslendirilen şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik etti. Başkan Çalık, eşi Zehra Çalık ile birlikte dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Ali Altay’a çiçek ve plaket takdimini gerçekleştirerek, “Beylikdüzü’nün evladı, Beylikdüzü’nün enerjisiyle bugün muazzam bir performans sergiledi. Beylikdüzü’nde yaşayan 413 bin insan adına sizi yürekten kutluyorum. Sizi burada ağırlamak büyük bir onurdur” ifadelerini kullandı.

Edip Akbayram “Yeryüzü Çocukları” ile sahnedeydi

Altay’ın ardından ‘Bekle Bizi İstanbul’, ‘Aldırma Gönül’ gibi parçalarla müzikseverlerin gönlüne taht kuran Edip Akbayram, Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda yerini aldı. Özgün müziğin başarılı isimlerinden olan Akbayram, en sevilen şarkılarını Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Beylikdüzü halkı için seslendirdi. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde gerçekleşen gecede bir de sürpriz yaşandı. Beylikdüzü Çoksesli Çocuk Korosu üyelerinde oluşan “Yeryüzü Çocukları”nın Hatay-Defne’deki yaşıtlarıyla birlikte hazırladıkları klip, izleyicilerden büyük alkış aldı. Gecenin devamında usta sanatçı Edip Akbayram ile aynı sahneyi paylaşan Yeryüzü Çocukları 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden etkilenen tüm çocuklar için “Güzel Günler Göreceğiz” isimli şarkıyı seslendirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık’ta sahnede yerini alarak şarkıya eşlik etti.

“İyi ki Beylikdüzü’nün belediye başkanıyım”

Beylikdüzü’nde umudun tohumlarını atmaya devam edip, dayanışmanın da tohumlarını ekeceklerini vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “6 Şubatta Beylikdüzü olarak Hatay’da tek yürek olduk. Beylikdüzü milletiyle tek yürek dedik.  Aslında bu başarı Beylikdüzü’nde yaşayan güzel insanlar sayesinde oldu. Öte yandan Marmara Depremi de kapımızda, ama biz Beylikdüzü’nü dirençli bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan emin olabilirsiniz” dedi. Konuşmasının devamında 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü de kutlayan Başkan Çalık, “Bugün 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Beylikdüzü’nde barışın ve sevginin hâkim olması için o güzel duygularınızı tüm evrene gönderin. Barış ve sevgi rüzgarı memleketin her noktasına hâkim olsun. İyi ki varsınız. İyi ki Beylikdüzü’nün belediye başkanıyım sizlerle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Adana escort Ankara escort izmir escort aliağa escort balçova escort bayındır escort bayraklı escort bergama escort beydağ escort bornova escort buca escort çeşme escort çiğli escort dikili escort foça escort gaziemir escort güzelbahçe escort karabağlar escort karaburun escort karşıyaka escort kemalpaşa escort kiraz escort kınık escort konak escort menderes escort menemen escort narlıdere escort ödemiş escort seferihisar escort selçuk escort tire escort torbalı escort urla escort bostanlı escort mavişehir escort alsancak escort üçyol escort bursa escort altınşehir escort gemlik escort görükle escort gürsu escort inegöl escort kestel escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort soğanlı escort yıldırım escort antalya escort akseki escort aksu escort belek escort demre escort döşemealtı escort elmalı escort finike escort gazipaşa escort gündoğmuş escort ibradı escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort manavgat escort muratpaşa escort serik escort alanya escort Eskişehir escort Gaziantep escort İstanbul escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort Kayseri escort Kocaeli escort Gebze escort İzmit escort Malatya escort Manisa escort Mersin escort Muğla escort Bodrum escort Milas escort Dalaman escort Marmaris escort Fethiye escort Datça escort Samsun escort Atakum escort İlkadım escort Aydın escort Bolu escort Denizli escort Diyarbakır escort Düzce escort Konya escort Kütahya escort Sakarya escort

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: