• Üner’e bakanlardan tam destek

  • “Ben siyaset yapmak için değil Çatalca’mıza faydalı olabilmek için belediye başkanı oldum” diyerek seçildiği günden itibaren ilçeye hizmet etmek için zamanla yarışan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yorgunluk nedir bilmeden sık sık Ankara’ya giderek yepyeni projeler için temaslarda bulunmayı sürdürüyor.

    Çatalca’yı hayata geçirdiği projelerle İstanbul’un en hızlı değişim ve gelişim gösteren ilçesi haline getiren ve ilçe halkı tarafından da takdir görerek ilçenin sorunlarını tek tek çözen, hayal bile edilemeyecek mega projeleri ardı ardına hayata geçiren başkan olarak adlandırılan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçeye hizmet etmek uğrunda yılmadan usanmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğini belirterek Ankara’ya yine bir dolu yeni proje ile gitti.

    Çatalca’yı icraatları ile adeta Bakanlar üssü haline getirerek sık sık ilçede Bakanları misafir eden ve geçtiğimiz hafta da muhteşem Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına imza atan ve yüzlerce geni Anıtkabir’e götüren Başkan Mesut Üner, son Ankara ziyaretini yine yeni projeleri için yaptı. Ankara’da Bakanlıkları, TBMM’mizi ziyaret ederek Bakanlarla ve Milletvekilleri ile görüşen Başkan Mesut Üner, gerçekleştirdiği, devam eden ve yeni başlayacağı projeler hakkında istişarelerde bulundu.

    Çatalca’mız için Ankara’dayız

    Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mesut Üner İlçede devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulunurken yeni projeler hakkında da açıklamalarda bulunarak Bakan Murat Kurum’dan tam destek aldı.

    Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ile görüşen Belediye Başkanı Mesut Üner sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Çatalca’mız için Ankara’dayız. Çatalca’mız için verdiğimiz sözleri ve hedeflerimizi 3,5 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirdik ama durmayacağız. İlçemizin büyüme ve gelişme sürecini sürdürecek, Çatalca’mızı layık olduğu tüm hizmetlere kavuşturacağız. Ankara ziyaretimizde daima bizlerle olan bizlerden desteklerini esirgemeyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’la,  Gazi Meclisimizde AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Grup Başkan Vekilimiz. Özlem Zengin, AK Parti Grup Başkanımız Bakanımız İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu ve İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Demir ile görüşmeler yaptık. Bizim tek derdimiz Çatalca ve Çatalca’mıza hizmet etmek. Kıymetli Bakanımıza ve vekillerimize yakın ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir