• Üniversitelilerin yemeği başkandan

  • Ümraniye Belediyesi, sosyal belediyecilikte ses getiren işler yapmaya devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım göreve geldiği Nisan 2019’dan bu yana “Ümraniye’de genç olmak bir bAŞKa” sloganıyla gençleri önceleyen önemli çalışmaların altına imza attı. Ümraniye Belediyesi bu kez de tüm Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. “Öğrenci Lokantası” adı verilen çalışmayla, üniversite eğitimi için İstanbul’a gelip Ümraniye’de ikamet eden öğrenciler için hafta içi her gün saat 19.00 ila 21.00 saatleri arasında Ümraniye Belediyesi içerisinde bulunan Çiğdem Restoran’da sofra kurulacak.

    Ümraniye Belediyesi bu sosyal sorumluluk çalışmasıyla, eğitim için ailelerinden uzakta yaşamak zorunda kalan öğrencilere maddi ve manevi olarak katkı sağlamayı hedefliyor. Belediye tarafından belirlenen kriterlere sahip olan gençler bu hizmetten kesintisiz olarak faydalanabilecek. Müracaatlar belediyenin kurumsal web sitesi olan www.umraniye.bel.tr adresinden yapılacak.

    “Biz büyük bir aileyiz”

    Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi olarak eğitim için şehrimize gelip ilçemizde ikamet eden genç kardeşlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Amacımız, yuvalarından uzakta olan kardeşlerimize bu kış gününde sıcacık yemeklerimizle ufak da olsa bir destek sağlamak. Biz büyük bir aileyiz. Onlar da bu ailenin birer parçası. Genç kardeşlerimizin ailelerinin gözü arkada kalmasın, yavruları Ümraniye Belediyesi’ne emanet. Şimdiden tüm öğrencilerimize afiyet olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir