ALTIN 2.238,77-0,20%
BITCOIN 2058385-5,89%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Üsküdarlı gençler Pinhani ile coştu

Üsküdarlı gençler Pinhani ile coştu

İmzasını taşıyan projelerle Türkiye’de örnekle gösterilen Üsküdar Belediyesi, gençleri müzik ve dansın eşlik ettiği bir festivalde buluşturuyor. Üsküdar’ı bilim, sanat ve kültür merkezi haline dönüştüren Üsküdar Belediyesi, Harem Meydanı’nda düzenlediği Üsküdar Gençlik Festivali’nde aynı zamanda Türkiye’nin en genç festivaline de imza atıyor. 

ABONE OL
11 Ağustos 2022 07:57
Üsküdarlı gençler Pinhani ile coştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

100 bin kişinin üzerinde insanın izlediği Kolpa ve Sefo konserlerinin ardından Üsküdar ve İstanbul’un dört bir yanından gelen gençler Harem Meydanında dün akşam İkilem ve Pinhani konserleriyle coştu. Sahneye ilk çıkan son yılların popüler grubu İkilem grubu oldu. Pandemi döneminde hayatımıza giren ve çok sevilen İkilem grubu solistleri Serhat Karan ve Uğur Ateş şarkılarını Harem meydanındaki on binlerce gençle birlikte seslendirdi.

“Bu saatten sonra”, “Zamansız şarkılar”, “Kaybolurum gülüşünde”, “Sensiz uyandım”, “Bir sebebi var” ve “Geçemem senden” İkilem grubunun meydanı coşturan şarkıları oldu.

İkilem’in ardından Türkiye’de çok özel şarkılara imza atmış Pinhani grubu Üsküdar ve İstanbullu gençlerle buluştu. Grubun üyeleri Sinan Kaynakçı, Selim Aydın, Hami Ünlü, Akın Eldes, Eray Polat, Cem Aksel ve Zeynep Eylül Üçer’den oluşan Pinhani grubu on binlere muhteşem bir yaz akşamı konseri verdi.

“Bilir o beni”, “Dünyadan uzak”, “Beni sen inandır”, “Beni al”, “Çok alıştım sana”, “Aşk bir mevsim”, “İyi değilim ben”, ”Kimse görmesin seni”, “Ne güzel güldün” ve “Sevmekten usanmam” gibi yıllardır dillerden düşmeyen şarkılar Harem meydanında hep bir ağızdan söylendi.

Konser sırasında gençleri selamlamak üzere bir ara sahneye çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Harem’in çok özel bir semt olduğunu belirterek, “ Üsküdar Harem sayısız insanın İstanbul’a ilk ayak bastığı ya da buradan hüzünlü ayrıldığı bir semt. Gençler sizler de sevginizle, güzelliğinizle, heyecanınızla tarih yazıyorsunuz. Bir ağabeyiniz olarak bu sevginizin bu enerjinizin bu heyecanınızın hiç eksilmemesini artarak devam etmesini diliyorum. İyi ki varsınız sevgili gençler. Sizlerin ülkemizin geleceğisiniz“ dedi.

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği Üsküdar Fest 2022 bu akşam da Derya Uluğ ve Ceza konserleri ile son bulacakHer gün 2 konserin düzenlendiği festivalde konserler 19.30 ile 21.00’de başlıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: