26 Temmuz 2024
  • Utku Caner Çaykara 5 yılda 3 dev projeyi Avcılar’a kazandıracak

    Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara gazetecilerle buluştu. Çaykara, 5 yıl içerisinde önceliğinin belediye binası, yeni bir kültür merkezi ve nikah sarayı olduğunu belirtti

  • Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara “3 Mayıs Özgürlüğü Günü” dolayısıyla gazetecilerle Firuzköy Sosyal Tesisler’de bir araya geldi. Gündemi değerlendiren Çaykara, Avcılar’da yapılacak öncelikli projelerini anlattı

    BU DÖNEM DAHA FAZLA İŞ YAPACAĞIZ

    Avcılar’ın sorunlarını çözeceklerini belirten Çaykara, “İlçemizin uzun zamandır kronikleşen sorunları var. Geçtiğimiz dönemlerde ilçe belediyesi ve İBB yönetiminin farklı partilerde olması sorunların çözülmesini zorlaştırdı. Bir önceki dönemde İBB Başkanımız ve Turan Hançerli başkanımızın katkılarıyla birçok sorun çözüldü. Bu dönem daha fazla iş yapacağız. İBB Başkanımızın Avcılar ziyareti sırasında bu konuyu masaya yatıracağız. Bir yol haritası belirleyeceğiz” dedi.

    YENİ BELEDİYE BİNASINI BİZ BİTİRECEĞİZ

    Avcılar yeni belediye binasının yeni dönemde inşaatının başlayacağı vurgusunu yapan Çaykara, “Belediye binamız depreme dayanıksız olduğu için yıkılmıştı. İhaleyi alan firma konkordato ilan etti. Bununla ilgilide hukuki süreci başlattık. İnşallah yeni dönemde inşaatımız başlayacak. Belediye binamız konumu nedeniyle Avcılar’ın sembollerinden biri. Yeni belediye binamızıda biz bitireceğiz” diye konuştu.

    5 YILDA 3 DEV PROJE

    Önümüzdeki 5 yıl içerisinde önceliğinin 3 konu olacağını ifade eden Çaykara, “Bir belediye binası, iki yeni bir kültür merkezi, üç nikah sarayı. Aynca ilçemize bir kent lokantası kazandırmak istiyoruz. Kreşler konusunda çalışmamız olacak. Belediye halkın belediyesidir. Kasasında ki her kuruşta halkın parasıdır. Bu bilinçle hareket edeceğiz” ifadesini kullandı.

    ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

    Ben partimin her kademesinde görev yapmış, genç bir siyasetçiyim diyen Başkan Çaykara, “Ayağım yere sağlam basıyor. Kişisel hırslarımın, kişisel egolarımın siyasetin önüne geçmesine asla müsaade etmeyeceğim. Avcılar’ın çok daha iyi standartlarda olması, çok daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olması lazım. Taş taş üstüne koyan bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Artık yeni bir dönem başlıyor. Turan Başkanımızın devrettiği belediyede gelir gider dengesi belli bir seviyeye getirilmiş, sağlıklı bir yapıya ulaştırılmış. Biz bırakılan tabloyu iyimser karşılıyoruz. Önümüzdeki dönemde elimizi taşın altına koyarak, mali bir denge içerisinde hizmeti de önceleyecek bir yol izleyeceğiz” diye konuştu.

    İDOLÜ HASAN AKGÜN

    Çaykara bölgenin en başarılı belediye başkanı kim sorusunada, “Bölgenin en başarılı belediye başkanı tecrübesi itibariyle uzun yıllardır kendine has hizmet anlayışıyla Hasan Akgün başkanımız. Hasan başkanımız bizim için bir idoldur. Büyük bir hazinedir” yanıtını verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir