26 Temmuz 2024
  • Utku Caner Çaykara: Avcılar’ı yaşamın merkezi yapacağız

  • Yerel seçimlere sayılı günler kala gece gündüz sahada vatandaşlarla bir araya gelen CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara Avcılar Halk Buluşması’nda konuştu.

    AVCILAR BENİ YALNIZ BIRAKMAYACAK

    Avcılar’a hizmet eden belediye başkanlarına teşekkür eden Çaykara: “Gençliğimin henüz başındayken bu böyle gitmez diyerek yolculuğa çıktım. Bu yolculuk haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe boyun eğmeyenlerin yolculuğudur. Bu yolculuk çocuklarımızın geleceğini, gençlerimizin hayallerini çalanlara karşı mücadele edenlerin yolculuğudur. Bu yolculuk emekçi, yoksulluğa mahkum edenlere karşı emeğin yanında saf tutanların yolculuğudur. Bir evladınız, bir kardeşiniz olarak biliyorum ki bu yolculukta yalnız değilim, asla yalnız olmayacağım. Avcılar beni asla yalnız bırakmayacak” dedi.

    SOKAĞIN SESİ PUSULAMIZ OLACAK

    Umutlarımızı yeniden yeşerteceğiz, omuz omuza vereceğiz. Zor günleri birlikte aşacağız diyen Çaykara, “Sokağın sesi pusulamız olacak. Çarşıda, pazarda hayatın her alanında hayat pahalılığına karşı, yandaşa karşı, ranta karşı, torpillilere karşı, bir arada durmaya devam edeceğiz. Avcılar tarihi dokusuyla bir yanında göl bir yanında deniziyle ve güzel yürekli insanlarıyla çok özel bir kent. Sorumluluğumun farkındayım. Gençliğimize, enerjimize, vizyonumuza güveniyoruz. Bir tarafta kaygıyı, korkuyu Avcılar’a yaymaya çalışanlar var. Fakat bir tarafta umut var. Biz o umudun temsilcisiyiz. Biz bu kente korkuyu salmaya çalışanlara asla müsaade etmedik, müsaade etmeyeceğiz” ifadesini kullandı.

    AVCILAR’I YAŞAMIN MERKEZİ YAPACAĞIZ

    Dönüşümün her aşamasında vatandaşlarımızla bir arada olacağız diyen Çaykara, “Önümüzdeki 5 yıl Avcılar yaşamın merkezi olacak. Hem toplumsal, hem bireysel ihtiyaçlara cevap vereceğiz. İsrafı bitiren, hizmeti getiren belediyecilik anlayışımızla, yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olacak. En büyük desteği her zaman yanımızda olan sayın Ekrem başkanımızdan alacağız. 4 mahallemizde Yuvamız İstanbul başta olmak üzere ilçe belediyemizin çocuklara yönelik faaliyetlerini büyüterek 10 mahallemizde çocuk kreşi olana kadar var gücümüzle çalışacağız. Avcılar’da İBB yatırımları rekor seviyeye ulaştı. Bir kez daha Ekrem başkanımıza teşekkür ediyorum.
    Gençliğimle çalışacağım, enerjimle çalışacağım. Kadınların hayatı her alanında destekledik, desteklemeye devam edeceğiz. Rahatça vakit geçirebilecekleri, sosyal yaşam alanlarıyla ve Avcılar’ın güzel, güvenli sokaklarıyla Avcılar’ı, kadınların yaşamın merkezi yapacağız. Avcılar’ı yediden yetmişe sporun ve sanatın merkezi yapacağız. Sporcu ve sanatçı dostu bir kentle beraber faaliyetlerimizi daha da arttıracağız.” dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir