26 Temmuz 2024
  • Utku Caner Çaykara: Avcılar’ın 5 yılı bana emanet

    Avcılar'da anneler günü etkinlikleri Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen Samida konseriyle son buldu. Avcılar Belediyesi'nin annelere özel düzenlediği konserde konuşan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, "Avcılar'ın 5 yılı bana emanet" dedi.

  • Avcılar Belediyesi Anneler Günü kapsamında annelere Barış Manço Kültür Merkezi’nde Samida konseri düzenledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği konsere Avcılarlılar büyük ilgi gösterdi.

    AVCILAR’DA ÇOK GÜZEL BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

    Konser sonrası konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, “Bizleri binbir zorlu şartlarda büyüten cefakar ve vefakar annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Hepsine saygılarımı sevgilerimi yolluyorum. Neşet ustanın dediği gibi: “Kadınlar insandır. Biz ise insanoğlu.” Bu sözün anlamını bu dönemde çok iyi anlıyoruz. Bugün burada sadece annelerle değilim. Burada aynı zamanda Avcılar’ımızın yaşayan kadınlarıyla beraberim. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Hem hayat anlamında hem Avcılar’ımızın geleceği anlamında. Ben bu kentin belediye başkanı olarak sizlere yürekten söz veriyorum ki, bu kentin 5 yılı bana emanet buna güvenebilirsiniz. Sizleri daha güzel etkinliklerde ağarlayacağımız, çok daha büyük ve modern salonlarda bu etkinliklerimizi gerçekleştireceğimiz çok güzel bir süreci başlatıyoruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir