26 Temmuz 2024
  • Utku Caner Çaykara: Önde girdiğimiz yarışı rekor oyla tamamlayacağız

  • Avcılar’da adaylığı açıklandığı ilk günden beri sahada olan CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara’ya destek çığ gibi büyüyor. Bir çok dernek ve STK’nın desteğini arkasına alan Çaykara, Avcılar’da yeni rekora imza atmaya hazırlanıyor.

    YARIŞA ÖNDE GİRDİK

    Burada olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum diyen Çaykara: “Önde girdiğimiz yarışı çok yüksek bir oy aranıyla ben de tamamlayacağız. Ama yeter mi yetmez. Asıl sınavımız 1 Nisan’dan sonra başlayacak. 25 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağının dalgalandığı kentimizde çünkü çok net ifade etmek isterim. Mutlaka eksikliklerimiz vardır. Mutlaka söylenecek sözler, konuşacağımız birçok konu vardır, çözüme kavuşturacağımız birçok konu olabilir fakat çok net ifade edebilirim ki biz Avcılar’da 25 yıldır İstanbul’a ihanet ediyoruz diyenlerden olmadık ve olmayacağız. İstanbul’un birçok ilçesini betona mahkum eden dere yataklarına rezidanslar diken. Okulsuz bırakan. Yeşil alansız bırakanlardan olmadık. Olmayacağız. 25 yıldır Avcılar sosyal demokrat anlayışına yürütüldü, yönetildi ve sosyal demokrat anlayışla katılımcı yönetimle. Orta akılla. Eşit temsiliyetle yönetilmeye devam edecek. Bunun sözünü bir geç kardeşiniz olarak ben size vermek isterim” ifadesini kullandı.

    PROJE LANSMAN TOPLANTISI 14 MART’TA

    Genç bir adayız diyen Çaykara: “İstanbul’un en genç belediye başkan adaylarından biriyim. Genç demek gelecek demek. Genç demek çok çalışmak demek. Çok koşmak demek. Genç demek evlat demek, kardeş demek. Bir evlat gibi her zaman aranızda olmayı çok isterim. Bir kardeş gibi yol arkadaş olmayı çok isterim. Gençlerimize bir abi gibi rol model, örnek davranışlar sergilemeyi çok isterim. Sizlerle yol yürüyecek olmaktan onur ve gurur duyuyorum. 14 Mart günü lansmanımız olacak. Avcılar’ın geleceğiyle alakalı hayallerimizi, fikirlerimizi orada paylaşarak ondan sonra yaklaşık 16 gün boyunca tüm ekiplerimizle beraber tüm Avcılar’da duyulması için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

    AVCILAR’A YENİ KÜLTÜR MERKEZLERİ GELİYOR

    Mevcut yapımı devam eden projelerin tamamının tamamlamak için biz bayrağı devralacağız ifadesini kullanan Çaykara: “Eksik bulunan ya da şu anda yapımına ihtiyaç duyulan tüm projeleri de yeni olacak şekilde biz 1 Nisan’dan sonra gerçekleştireceğiz. Projeleri bitirmek inşallah bize nasip olacak. Avcılar’da merkez ve mahallelerde yeni kültür merkezi projemiz var. Özellikle merkezde çok fonksiyonlu kültür ve sanatı destekleyecek. Tiyatroyu içinde barındıracak. Her türlü gösteriyi yapabileceğimiz Avcılarlı vatandaşlarımızla iç içe olacağımız onlarında sosyalleşebileceği bir kültür merkezi projemiz var. Lansmanda da bu ve bir çok projeyi açıklayacağız” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir