• Üzeyir Engin, Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirdi

  • Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin,Covid-19 aşısının 2 dozunu yaptıran Herkese 1 Arsa Alan 1 Arsa Bedava Yapacağını Açıkladı .

    Türkiye’de hem gayrimenkul hem de medya anlamında büyük yatırımlar yapan Engin Gayrimenkul ve Yıldız TV Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin’den korona virüse karşı en etkili yöntem olan aşılamayı teşvik için 2 doz aşı yaptıran tüm vatandaşlara 1 Arsa Alana 1 Arsa Bedava yapacağını açıkladı .

    Kampanyayı Yıldız TV’de açıklayacak

    Gazetemize açıklama yapan Engin Gayrimenkul ve Yıldız TV Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin ”  (16 Eylül 2021 ) Perşembe  Akşamı Yıldız En Tv’de Saat:21:00’de Ülkemizde Covid-19 aşısının 2 dozunu yaptıran Herkese 1 Arsa Alana 1 Arsa Bedava Yapacağım. Amaç Ekonomiye Katkı Sağlamak, Amaç Reformu Yüksek Tutmak, Amaç Okulların Tekrar Kapanmaması, Amaç Esnafın Daha Rahat Hayat Sürmesi Ticaret Hacminin Genişlemesi İçin. Tekrar Kapanmak İstemiyoruz, Bundan Dolayı Firmamız Engin Gayrimenkul olarak  2 doz aşı olan Herkese 1 Arsa Alana 1 Arsa Bedava Toplam 270 Parsel Perşembe Akşamı Açıklayacağım ”dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir