26 Temmuz 2024
  • Vehbi Orakçı: Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz

  • 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olan Vehbi Orakçı aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda 2004 yılında Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Orakçı, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeniden Refah Partisiyle bu kente yeniden hizmet için geliyoruz” dedi.

    VİZYON PROJELERE DEVAM EDECEĞİZ

    Beylikdüzü’nde hala kendisinin yaptıkları tesislerin kullanıldığını belirten Orakçı: “Biz 5 yıl boyuncu 136 projeyi Beylikdüzü’nde hayata geçirdik. Beylikdüzü halkı bugün hala bizim projelerimizinden faydalanıyor. Bizden sonra hiç bir şey yapılmadı. Biz ufkumuzu geliştirdik. Yurtdışında bir çok yerde bulundum. Kendimizi geliştirdik. Beylikdüzü’nde çok daha güzel ve faydalı projeler için yola çıkıyorum. Yeniden Refah Partisi ile hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

    YEŞİY VADİYİ KENTİMİZE KAZANDIRDIK

    Orakçı, belediye başkanlığı döneminde kente eğitim, sağlık ve kültürel anlamda 136 proje kazandırdıklarını ve hakemliği halka bıraktıkları söyledi. 2004 yılında belediye başkanı olarak görev yaptığı dönemde Türkiye’nin en büyük yeşil vadisini kente kazandırdıklarını hatırlatan Orakçı, CHP’li mevcut belediye başkanın kendi projesini sahiplenmesine bir anlam veremediğini bu projenin mimarının kendisi olduğunu söyledi. Yeniden Refah Partisiyle demokrasi ittifakını kurduklarını ifade eden Orakçı, birçok partinin belediye başkan adayı çıkarmayacağını kendilerini destekleyeceklerini de açıkladı.

    CUMHURİYET CADDESİNİ YAYALAŞTIRACAĞIZ

    Beylikdüzü’nde AVM’lerin çoğunluğu nedeniyle insanların yürüyeceği bir cadde olmadığını söyleyen Orakçı, “İşte bizim planladığımız projelendirdiğimiz Cumhuriyet Caddesi yayalaştıracağız. Orada raylı sistem yani tramvay, ardından teleferik yaşam vadimizdeki insanlarımızı denize bağlayacağız. İnşallah İDO ile bu kentimizi İstanbul’a bağlayacağız” ifadelerini kullandı.

    Kentte belirlediklerini bir alana yazılım ve bilişim vadisi kuracaklarının ifade eden Orakçı, “Beylikdüzü’ndeki gençlerimizi burada yazılımla eğiteceğiz. Ürettikleri yazılımları ABD’ye, Avrupa’ya satma imkanı sunacağız. Ülkemizde gençlerimizi mutlu edersek niye gençlerimiz niye Avrupa’ya gitsin. Beylikdüzü turizmin yanında yazılımında merkezi olacak” diyerek, sözlerini tamamladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir