ALTIN 1.866,38-1,07%
BITCOIN 1268064-0,29%
10 Aralık 2023
İstanbul
10°

KAPALI

06:39

İMSAK'A KALAN SÜRE

Volkan Bulut’un ilk kişisel sergisi SKSM’de

Volkan Bulut’un ilk kişisel sergisi SKSM’de

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, Volkan Bulut’un ilk kişisel sergisi olan “Bir Nokta Bir Çizgi Sonsuzluğun Resmi” isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı. Sanatçının, maneviyatı sanatla buluşturduğu sergisi 31 Ekim’e dek SKSM’de ziyarete açık kalacak.

ABONE OL
12 Ekim 2023 01:39
Volkan Bulut’un ilk kişisel sergisi SKSM’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sergi açılışını ailesi ve sanatseverlerle birlikte gerçekleştiren Volkan Bulut, ilkokul çağından bu yana çalışmalarına devam ettiğini belirterek,  “Çalışmalarımda sadece nokta ve Elif harfini kullanarak sonsuz olasılıkta desenler ile yüce Allah’ın sonsuzluğunu resmetmeye çalışıyorum. Çizimlerimin ana teması; bir nokta bir çizgi … Yüce Allah’ın yarattığı sonsuzluğunun resmi, yaratılmış bütün mevcudat bir noktadan var olmuş ve Elif harfinden suret bulmuştur, geri dönüş de Elif harfinden o noktayadır. Nokta; hiçlik makamını, Elif; her şeyin başlangıcını sembolize ediyor. Elif olabilmek için önce kaynağı bulmak gerekiyor. Bunu da noktalarla temsil ediyorum. 30 yıllık bir yolculuk bu. Sergiye ev sahipliği yapan Küçükçekmece Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye teşekkür ediyorum. Bu sergi, benim gönül bahçem. Tüm sanatseverleri sergime davet ediyorum” diye konuştu.

Sergide, sanatçının 44.’ü yaşına özel 44 adet eser yer alıyor

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: