• Yakup Pala kimdir?

    Başarılı iş insanı Yakup Pala kimdir?

  • Yakup Pala 5 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaokulu Eyüp Feridun Tümer ilköğretim okulunda tamamlayan Yakup Pala lise eğitimini Alibeyköy Teknik Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini de Yıldız Teknik Üniversitesi konservatuar bölümünde modern danslar üzerine okuyarak tamamlamıştır. Yakup Pala İngilizce ve Rusça dilini ana dili olarak bilmektedir. Eğitimini tamamladıktan sonra Yakup Pala ülkemizin önde gelen holdinglerinden olan Boydak Holding ve Erdemoğlu Holding bünyesinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra kendi şirketi olan Pala Otelcilik, Yat Kiralama, İnşaat Güvenlik ve medya şirketini kurmuştur.

     

    Yakup Pala kendisine ait şirketi kurduktan sonra İstanbul ve Fethiye’de olmak üzere iki doğa oteli ve aktif olarak yat kiralama ile ticaret hayatına atılmıştır.

     

    İş hayatında kazandığı başarıların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak destek veren Yakup Pala milliyetçi bir iş insanı ve vatandaş olarak ülkesini yurt dışında daha iyi tanıtmak ve ülke ekonomisine katkılarda bulunmak üzere turizm sektörüne girmiş ve başarılı işlere imza atmıştır.

     

    Yakup Pala çocukluğundan itibaren araba tutkusunu da ilerletmiş ve birçok aracın modifiye etkinlikleri tanıtımlarına katılmış ve bu platformda da adını büyük harflerle yazdırmayı başarmıştır.

     

    Yakup Pala lise yıllarından itibaren aldığı yakın dövüş eğitimleri sonrasında bu aldığı eğitimlerden yola çıkarak Vip koruma eğitimi almıştır. Pandemi döneminin başlaması üzerine Yakup Pala 2020 yılında yeni bir sektöre atılarak Tiny House ve römork üreticiliğine başlamış ve bu sektör içinde İstanbul’un Çatalca ilçesinde kurduğu fabrika ile birçok kişiye iş istihdamı sağlamıştır.

     

    İstanbul ve memleketi olan Giresun’un Alucra ilçesi Karabörk köyünde olmak üzere birçok yardım organizasyonlarına katılan Yakup Pala bunların yanında özellikle sokak hayvanları içinde birçok projeye katılmıştır.

     

    Başarılı iş insanı şimdilerde ise memleketinde yapılacak bir çocuk parkının projesini hayata geçirmek için çalışmalarına devam etmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir