ALTIN 2.241,54-0,07%
BITCOIN 2081756-5,59%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yaptığı eğlenceli paylaşımlarla sosyal medyanın aranan bir fenomeni oldu

Yaptığı eğlenceli paylaşımlarla sosyal medyanın aranan bir fenomeni oldu

ABONE OL
8 Şubat 2021 00:10
Yaptığı eğlenceli paylaşımlarla sosyal medyanın aranan bir fenomeni oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serap Ceylan Tonguç hem kedileriyle yaptığı eğlenceli paylaşımlarla hem yaptığı melodileri birleştirerek yaptığı şarkılarla sosyal medyanın aranılan fenomeni olmayı başardı…

Instagram da kedileriyle yaptığı eğlenceli paylaşımlarla kısa sürede 115.000 takipçiye ulaşan Serap Ceylan Tonguç müziğe olan ilgisini dijital müzik platformlarına taşıdı.

Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Serap Ceylan Tonguç “Evimizde 4 kedimiz var ve gün içerisinde komik ve ilginç anlar yaşanıyordu. Bunları sosyal medya hesaplarımda paylaşmaya başlayınca özellikle hayvansever takipçilerimden olumlu yorumlar aldım.” dedi

Pandemi döneminde telefonuyla yaptığı melodileri birleştirerek yaptığı şarkıları Serap Ceylan Tonguç dijital müzik platformlarında yayınlandı.

Melody-Ram adını verdiği ilk şarkısı kısa süre önce yayınlanan Serap Ceylan Tonguç, iTunes Türkiye Top 200 listesine 8. Sıradan giriş yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Serap Ceylan Tonguç’un şarkısı aynı zamanda Spotify da kısa sürede binlerce kez dinlenerek başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: