ALTIN 1.248,570,48%
BITCOIN 5435421,85%
28 Mayıs 2023
İstanbul
19°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yıldırım Ümraniyelileri dinledi

Yıldırım Ümraniyelileri dinledi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Başkanla 5 Çayı" buluşması kapsamında Yenişehir ve Finanskent mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

ABONE OL
23 Eylül 2022 23:12
Yıldırım Ümraniyelileri dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Ağustos Parkı’nda vatandaşların geri dönüşüm, temizlik, istihdam, sokak hayvanları, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirmede bulunarak, gereğinin yapılması talimatını verdi.

Talep ve önerilerle alakalı çalışmalar başlatıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın da katıldığı programda Başkan Yıldırım, Ümraniye Belediyesi olarak ilçe genelinde ve Yenişehir ile Finanskent Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yıldırım, mahalle sakinlerine buluşmaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Belediye yöneticileri de Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: