• YILDIZLARIN ALTINDA SİNEMA KEYFİ

    Büyükçekmece Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Yıldızların Altında Sinema Keyfi sloganıyla “Açık Hava Yaz Sinema Günleri” adı altında Büyükçekmecelileri, sevilen Türk filmleriyle buluşturuyor.

  •  

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla gerçekleşen Yaz Sinema Günleri bu yılda her akşam saat 20:30’da bir başka mahallede perdelerini açacak. Sinanoba Barış Manço Parkı, Mimaroba Atatürk Parkı, Celaliye Amfi Tiyatro, Tepecik Amfi Tiyatro, Kordonboyu Sahil (Demokrasi Parkı önü Kumsal) olmak üzere ilçenin farklı noktalarında perdelerini açacak olan Yaz Sinema Günleri’nin programı, Büyükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden günlük olarak duyuruluyor.

    Bu yıl hangi filmler sahnelenecek?

    Bu yıl yaz sinema günlerinde sahnelenecek filmler ise Eyvah Eyvah 2, Kırımlı, Unutursam Fısılda, Hokkabaz, Son Mektup, Kuzu, Patron Mutlu Son İstiyor, Aşk Tesadüfleri Sever, Seni Seviyorum Adamım, Bana Masal Anlatma, Mavi Bisiklet, Çanakkale Yolun Sonu, Ertuğrul 1890, Çınar Ağacı, Kelebeğin Rüyası, Balık, Gözümün Nuru, Yunus Emre Aşkın Sesi, Can, Nadide Hayat, Züğürt Ağa ve Kocan Kadar Konuş.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir