ALTIN 1.473,630,88%
BITCOIN 604983-2,33%
11 Haziran 2023
İstanbul
22°

KAPALI

03:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yoga Günü Sarıyer’de kutlandı

Yoga Günü Sarıyer’de kutlandı

21 Haziran Uluslararası Yoga Günü kapsamında Sarıyer’de 8. Uluslararası Yoga Etkinliği düzenlendi. Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda buluşan Sarıyerliler açık havada terapi yaparak yoga deneyimini yaşadı.

ABONE OL
22 Haziran 2022 17:45
Yoga Günü Sarıyer’de kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8.Uluslararası Yoga Günü Anadolu Yakası resmi etkinliği Sarıyer’de gerçekleşti. Hindistan Başkonsolosluğu ve Sarıyer Belediyesi iş birliği ile düzenlenen etkinliğe yoğun katılım gösteren vatandaşlar, eğitmen Maral Gözetir ile yoga asana, nefes terapisi ve meditasyon uygulamaları yaptı. İstanbul Hindistan Başkonsolos Vekili Sudhi Choudhary ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de vatandaşlarla birlikte yoga yaptığı etkinlik Taka Dihmi Hint Dans Grubu ve Sarıyer Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun renkli şovu ile son buldu.

YOGA, BARIŞA ULAŞMAK DEMEK

Dünyanın pek çok şehrinde eş zamanlı olarak kutlanan yoga günü etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Başkonsolos Vekili Sudhi Choudhary boğaza karşı yoga yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Yoga insanın bedeniyle bütünleşip, barışa ulaşması demek” diye konuştu.

Sarıyerlilerle birlikte yoga yapan Belediye Başkanı Şükrü Genç ise, “Yogayı yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Doğru nefes alma tekniğini öğrenmek çok önemli. Meditasyon dediğimiz yöntemi de yaşamda kullanmamız gerekiyor. Dünya Yoga Günü’nde her yaş grubundan vatandaşlarla birlikte açık havada buluşmak çok güzel” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: