20 Eylül 2024

Zeki Müren Üsküdar’da anılacak

Üsküdar’da Eylül ayı Kültür-Sanat etkinlikleriyle devam edecek. Bu kapsamda 21 Eylül Cumartesi günü “Kırıka” grubu sahne alacak.

Zeki Müren Üsküdar’da anılacak

Üsküdar Belediyesi tarafından Eylül ayı boyunca tüm Üsküdarlı komşularımız için dopdolu etkinlik takvimi hazırlandı.

21 Eylül Cumartesi günü 2000 yılında kurulan ve 2001 yılında konserler vermeye başlayan Türk müzik grubu Kırıka grubu, Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Grup ilk albümü çıkmadan önce “Organize İşler” ve “Dondurmam Gaymak” filmlerine “Pireli Sirto” ve “Hicazkar Zeybek” parçaları ile tanınmıştı.

2008 yılında Baykuş Müzik’ten yayımladığı ilk albümü Kaba Saz’dan bu yana zeybekler, rebetikolar, oyun havaları, kasap havaları ve tangolar çalmaya devam eden grup, tamamı kendi repertuvarlarından oluşan parçaları seslendiriyor.

ZEKİ MÜREN’İ ANMA GECESİYLE KULAKLARIN PASI SİLİNECEK

Öte yandan, 23 Eylül Pazar günü 14.00’te Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuk tiyatrosu “Pinokyo”nun gösterimi gerçekleşecek.

24 Eylül Salı günü saat 19.30’da Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Zeki Müren’i Anma Gecesi” ile tüm sanat severler keyifli bir gece yaşayacak.

25 Eylül Çarşamba saat 19.30’da Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde yetişkin tiyatrosu “Hüzzam” oyunu ile etkinlikler devam ederken, 26 Eylül Perşembe saat 14.00’te Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çocuk tiyatrosu “Bir Balon Hikayesi”, yine aynı gün Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 20.00’de “Caz Perşembesi” etkinlikleri yapılacak.

27 Eylül Cuma saat 19.30’da Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Harry Potter ve Sırlar Odası” film gösterimi, 28 Eylül Cumartesi günü 14.00’te Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde çocuk tiyatrosu “Tatlı Düşler”, yine 14.00’te Üsküdar Gençlik Merkezi’nde çocuk tiyatrosu “Teknomenn”, saat 20.00’de de Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde “İdil Meşe” konseri düzenlenecek.

29 Eylül Pazar günü ise Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 14.00’te çocuk tiyatrosu “Küçük Prens”, aynı saatte Yavuztürk Niyazi Sayın Kültür Merkezi’nde de “Bir Oyuncak Öyküsü” çocuk tiyatrosu Üsküdarlı komşularımıza kültür sanat dolu bir gün yaşatacak.

Etkinlikler ücretsiz olup, ayrıntılı bilgi ve rezervasyon gerektiren etkinlikler için “444 0 875” numaralı telefondan ulaşılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir