• ZİRVEDEKİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞUYOR

    İstanbul Gazeteciler Derneği tarafından artık gelenekselleşen 'Zirvedeki Gazeteciler' ödüllerine 26 Ekim 2018 Cuma akşamı kavuşuyor.

  • İstanbul Gazeteciler Derneği tarafından artık gelenekselleşen ‘Zirvedeki Gazeteciler’ ödüllerine 26 Ekim 2018 Cuma akşamı kavuşuyor.

    Hilton Hotel Avcılar’da düzenlenecek yemekli ödül töreninde ayrıca Cumhuriyet kutlaması da yapılacak… Cumhuriyet haftasına denk geldiği için cumhuriyet kutlaması eşliğinde gerçekleşecek zirvedeki gazeteciler ödül töreni için toplanan, İstanbul Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu bu özel gecede görev dağılımında da bulunarak organizasyonun eksiksiz tamamlanması için kolları sıvadı.

    Davetlilerin koyu renk kıyafet ve eşli katılım sağlayacağı gece; 26 Ekim 2018 Cuma akşamı Hilton Hotel Avcılar’da gerçekleşecek. Artık gelenekselleşen artık geleneksel, ‘Zirvedeki Gazeteciler’ ödüllerinde; Haber, Fotoğraf, Sayfa Düzeni, Röportaj, Köşe Yazısı, İnternet Haber Sitesi, Gelecek Vaad Eden Gazeteci Adayı, Yaşam Boyu Onur Ödülü, adı altında, sekiz dalda ödül dağıtılacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir