• 35 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITILACAK

    Bereket, ihsan ve keremin bollaştığı Muharrem ayında Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile cami, meydan ve pazarlarda aşure dağıtımı başladı.

  • 6-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ikramlarla toplam 35 bin kişiye ulaşılacak. İlk olarak Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kazanlardan vatandaşa aşure ikramı yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Aşure paylaşımdır, aşure berekettir, aşure vicdandır.” dedi.

    6-20 Ekim tarihleri arasında cami, meydan ve pazarlarda aşure dağıtımı yapacak olan Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür İşleri Müdürlüğü, ilk dağıtımını Cuma Namazı sonrası Fatih Sultan Mehmet Camii’nde gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vatandaşa aşure ikram ettiği çadırda uzun kuyruklar oluştu. Muharrem ayının paylaşım ayı olduğuna vurgu yapan İmamoğlu, “Aşure paylaşımdır, aşure berekettir, aşure vicdandır. Kardeşlik içerisinde nice aşure günleri yaşamak dileği ile. ” dedi.

    Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 6 Ekim Cuma günü, Cuma namazı sonrası Kavaklı Yeni Camii, Hz. Halit Camii, Gürpınar Merkez Camii, Sacit Ateş Camii, Bilal Habeşi Camii, Abdulvahap Yedi Kardeşler Camii, Fatih Sultan Mehmet Camii,Yakuplu Merkez Camii, Yaşar Cimilli İhlas 2.Kısım Camii ve Hz.Ali Camii’nde aşure dağıtımı yapıldı.

    8 Ekim Pazar günü ise Saat 13.00’da Gürpınar Cemevi’nde, 15 Ekim Pazar Saat 14.00’da Beylik Pazarı ve Kavaklı Pazar Pazarı; 16 Ekim Pazartesi Saat 14.00’da Koçtaş ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, 17 Ekim Salı Saat 14.00’da Salı Pazarı, 18 Ekim Çarşamba Saat 14.00’da Kapalı Pazar, 19 Ekim Perşembe Saat 14.00’da Yakuplu Pazarı ve 20 Ekim Cuma ise Saat 13.15’te Ebubekir Camii ile Saat 14.00’da Gürpınar Cuma Pazarı’nda vatandaşa aşure ikramı yapılacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir