• 3D HOUSE BOX ABS BASKI KABİNİ SATIŞTA !

  • 3D Yazıcı ABS Baskı Kılıfı | Son derece güvenilir ve korunaklı kılıf hizmetleri ile cihazlarınız her zaman zarar görmeden muhafaza edilecektir. Kullanıma geçtiğiniz andan itibaren cihazlarınızdaki ekstra farklılığı fark edeceksiniz. Sağlamakta olduğu koruma desteği sayesinde her türlü sorundan uzak halde bulunacaksınız. Yazıcı sistemleri oldukça hassas cihazlar olduğundan ötürü nem, rutubet veya sıvı teması ile ilişiği olmaması gerekmektedir. Tam da bu noktada ekipman desteklerini müşterilerimize her zaman sunmaktayız. Sitemizde yer alan 3D Yazıcı Kılıfı ürünlerinizin açıkta kalan her türlü mekanik parçalarını koruyarak destek sağlayacaktır. Karşılaşabilecek olduğunuz sıvı kaynaklı temaslardan toz veya nem gibi durumlardan uzak tutacaktır. Herhangi bir darbe veya çarpma gibi durumlarda korunaklı hale getirerek cihazınızın sağlamlığını koruyacaktır.

    3D ABS Baskı Kabini

    Satın alma işlemlerini web sitemiz üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Sipariş verdiğiniz anda aynı gün içerisinde kargoya çıkarak tarafınıza teslim edilme süreci başlayacaktır. İlkelerimizden biri olan müşteri memnuniyeti açısından her zaman ürünler en kısa süreler içerisinde teslim edilecektir. Zaman kaybetmeden sipariş vermeniz gerekmektedir, çünkü ürünlerimiz stoklarla sınırlıdır.

    Creality Ender  3 ABS Baskı Kabini

    Sipariş durumunuzu görüntülemek açısından whatsapp destek hattı üzerinden irtibata geçebilirsiniz. Burada sizi müşteri temsilcimiz karşılayarak her konu hakkında bilgi sahibi edecektir. Anlık görüntülemeler yaparak işinizi rahatlatmanız mümkün bir haldedir. Satın alma işlemlerinde birçok banka türü ile işlem yapabilmeniz sağlanmaktadır. Bu sayede zahmet yaşamadan kolayca siparişlerinizi vermiş olacaksınız.

    3D ABS Baskı Kabini nedir

    House Box Ürünleri

    Firma bünyesinde bulundurmakta olduğu kılıf çeşitliliği sayesinde en çok tercih edilen satış platformlarından biri olmaktadır. Site içerisinden ürünler hakkında bilgi alıp resim galerisi bölümünden de her türlü araştırmayı yapabilmeniz mümkündür. Aklınıza en uygun şekilde gelen ürünü seçerek hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Oldukça teknolojik ve ayarlanabilir ölçülerde bulunması yönünden işlerinizi rahatlatacaktır. 3D House Box ailesi olarak ilk önceliğimiz her zaman kaliteli işleyiş olmaktadır. Yazıcı kılıflarımız en dayanıklı malzemeden yapılarak cihazlarınızın en sağlam şekilde korunmasına elverişlidir. Herhangi bir hasar alma durumunda destek sağlayarak zarar görmemesine imkan tanımaktadır. Ender 3 V2 Yazıcı Kılıfı sıvı temasını tamamen önleyerek oluşabilecek sorunların önüne geçmektedir. Her zaman koruma altında olduğunu bilerek kafanız rahat şekilde kullanım haline geçebilirsiniz.

    3D ABS Baskı

    Evlerin tavan kısmından sızabilecek her türlü su akıntı sorunlarını muhafaza ederek cihaza yansıtmamaktadır. Ürünün iç kısmı tamamen koruyucu bir folyo maddesi ile kaplanmıştır. Bu sayede tamamen su geçirmez bir özelliğe sahip olarak bulunmaktadır. Sıvı temasının yanında nem gibi durumlara da karşı koymaktadır. Yazıcıların dışarıda kalan parçalarını bile içerisine alarak toz gelmesi durumlarına karşı muhafaza etmektedir. Tıpkı bir dağ tasarımına benzeyen formu sayesinde evlerinizde dekoratif bir görüntü de yaratacaktır. Görüntüsünün aksine ayarlanabilir ölçü ebatları da bulunmaktadır. İstediğiniz gibi büyük veya küçük bir konuma getirebilmeniz mümkündür. Her türlü modele uyum sağlayarak şeklini böylece koruyabilmektedir. Özel olarak tasarlanmış cep bölümü de bulunmaktadır. Buraya istediğiniz parçaları eklemeniz sağlanır. Şeffaf bir pencere kısmı üst tarafta yer almaktadır. Buradan bakarak cihazınızın durumunu kontrol edebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir