• AÇIK KAPI PROJESİ AVCILAR’DA HAYATA GEÇTİ

    İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilmek üzere hazırlanan 'Açık Kapı Projesi', Avcılar’da düzenlenen törenle hayata geçirildi.

  • İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan ve bütün kamu kurumlarında uygulanmasına karar verilen ‘Açık Kapı Projesi, Avcılar’da da uygulanmaya başlandı.

    Avcılar Kaymakamlığı’na gelen ve resmi kurumlarda işlerini halletmek, sorunlarına çözüm bulmak isteyen vatandaşlar, ilk olarak Açık Kapı Masası’na uğrayıp, buradan görüş alıyor. ‘Açık Kapı Projesi’ ile vatandaşla birebir, güler yüzlü ve sıcak bir şekilde iletişim kurma, sorunların dinlenerek çözümüne ilişkin yol gösterilmesi, bürokrasi ve kırtasiyeciliğin en aza indirilmesi, vatandaşın taleplerinin elektronik ortamda alınarak, en kısa sürede sonuçlandırılması hedefleniyor.

    Açılış töreninde konuşan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, ‘Vatandaşlarımızın, hem doğrudan, hemde telefonla, internetle ve mektupla sorun ve talepleriyle ilgili yapacakları her türlü başvurularını alacağız. İlgili kurumlara ileterek çözülmesini sağlamaya çalışacağız. En geç bir hafta içinde vatandaşımızın yaptığı başvurular değerlendirilerek çözüme kavuşturulacak. Vatandaş odaklı bu projemiz için bütün kamu kurumu amirlerimiz ve temsilcisi öncelikle çözmeye çalışacaklar. Açık Kapı Projesi ile en iyi noktaya taşıyacağız. Projemiz ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun’ diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir