18 Ekim 2024

Ahmet Ermiş: Şeytanın bacağını kırdık

Fantazi ve Arabesk müziğin güçlü sesi Ahmet Ermiş, Tempo TV'nin sevilen programı Musti Show’a konuk olarak katıldı. Mustafa Şahin’in sunduğu müzik ve eğlence dolu geceye, şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Pamuk Pars da renk kattı. Yaklaşık iki saat süren programda eğlence hiç durmadı, izleyiciler keyif dolu anlar yaşadı.

Ahmet Ermiş: Şeytanın bacağını kırdık

Fantazi ve Arabesk müziğin güçlü sesi Ahmet Ermiş, Tempo TV’nin sevilen programı Musti Show’a konuk olarak katıldı. Mustafa Şahin’in sunduğu müzik ve eğlence dolu geceye, şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Pamuk Pars da renk kattı. Yaklaşık iki saat süren programda eğlence hiç durmadı, izleyiciler keyif dolu anlar yaşadı.

Ahmet Ermiş, en sevilen şarkılarını seslendirirken ilk kez bir müzik ve eğlence programına katıldığını belirterek, “Şeytanın bacağını bu akşam kırdık,” ifadeleriyle heyecanını paylaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Mustafa Şahin ve Pamuk Pars ile sahnede halay çeken Ermiş, “Keyifli bir program oldu. Umuyorum bundan sonra da ara ara bu tarz programlarda yer alacağım,” diyerek izleyicilere gelecekteki projelerinin ipucunu verdi.

Program sırasında bir de sürpriz yaşandı; doğum günü olan Mustafa Şahin’e sürpriz bir pasta kesildi. Şahin, bu özel an için konuklarına ve ekibine teşekkür ederek, kendisi için unutulmaz bir gece olduğunu dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir