• Altyapıda kış harekatı

    Lüleburgaz Belediyesi altyapıda kış harekatı başlattı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Güneş Mahallesi Uyar Caddesi’ne 100 metre içme suyu ve kanalizasyon hattı, Siteler Mahallesi Mehmet Dedeoğlu Sokak’a 300 metre içme suyu hattı, Karaca Sokak’a 100 metre kanalizasyon yenileme çalışması başlattı.

  • Geçtiğimiz yılbaşında kent genelinde altyapıdaki sorunlu bölgeleri tek tek raporlayan Lüleburgaz Belediyesi, bu doğrultuda gerçekleştirdiği yenileme ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yılbaşından beri yüzlerce metre uzunluğunda kanalizasyon ve içme suyu hattı yenilemesi ve onarımı gerçekleştiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, altyapıda kış harekatı başlattı.

    Aynı anda 3 çalışma

    Mahalle mahalle altyapı çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, geçtiğimiz gün Siteler Mahallesi’nde aynı anda 3 ayrı çalışma başlattı. Ekipler bu kapsamda Mehmet Dedeoğlu Sokak’ta 300 metre içme suyu hattı, Karaca Sokak’ta 100 metre kanalizasyon yenileme çalışması başlattı. Tüm bunların yanı sıra Güneş Mahallesi Uyar Caddesi’nde de 100 metrelik içme suyu ve kanalizasyon yapımı çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

    Sırada Gonca Sokak var

    Tüm bunların yanı sıra ekipler önümüzdeki günlerde Gonca Sokak’ta geniş kapsamlı bir altyapı çalışması başlatacak. Ekipler söz konusu sokakta 600 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapımına başlayıp, çalışmayı en kısa sürede bitirecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir