• Ak Parti Avcılar’da neler oluyor?

    AK Parti, Avcılar’a atadığı ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu krize neden oldu. Küçükoğlu'nun karşısına aday olarak çıkan ilçe yönetim kurulu üyesi Avukat Cebrail Akbaş'a destek büyürken, Küçükoğlu’na destek veren milletvekilleri ise delegeleri baskı altına mı alıyor?

  • Ak Parti Avcılar’da Abdullah Küçükoğlu’nun karşısına rakip aday olarak çıkan ilçe yönetim kurulu üyesi Avukat Cebrail Akbaş çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kongre öncesi Abdullah Küçükoğlu’na destek veren milletvekilleri ise delegeleri telefonla arayarak baskı altına mı alıyor?
    Gazeteci Emin Beyaz yaptığı paylaşımda: AK Parti’nin Avcılar’a atadığı ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu’nun karşısına aday olarak çıkan ilçe yönetim kurulu üyesi Avukat Cebrail Akbaş süreci muazzam kalitede yürütüyor. Abdullah Küçükoğlu’na destek veren milletvekillerinin delegeleri baskı altına aldığı telefon görüşmelerini kamuoyu ile paylaşmayan, kimseyle kavga etmeyen yani kısacası partisinin yaptığı yanlışlıkları bile ‘kol kırılır yen içinde kalır’ ilkesiyle sümen altına saklamayı başarabilen bir isim Akbaş. Seçimi kazanır yada kaybeder bilemem ama Akbaş’ın samimiyeti, iradesi ve dik duruşu şimdiden kabul gördü diyebiliriz.
    Bugüne kadar dışarıdan atanan ilçe başkanlarına ve belediye Başkan adaylarına tepki koymayı başaramamış, her atanana biat etmiş bir delege yapısı ile zafer kazanmak zor tabiki. Ama yıllardır AK Parti’ye Avcılarda zarar vermiş bu yapıya karşı durmak bile önemli bir duruş olarak kabul gördü diyebilirim’ ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir