• Ak Parti Esenyurt’ta yeni başkan Harun Özer

  • AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı kongresinde meclis üyesi Harun Özer aday olarak belirlenmesinin ardından ihsan kolejinde düzenlenen kongrenin ardından başkan olarak seçildi. Kongreye İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Sare Aydın, Şamil Ayrım ve çok sayıda partili katıldı.

    Kongrenin Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Sevim Sayan Madak tarafından yapıldı. Kadıoğlu kongreye damga vurdu Geçmiş dönem Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarının anons edildiği kongre salonunda eski İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt eski Belediye Başkanı A. Murat Alatepe’ye alkış çok cılız kalırken, Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise ayakta alkışlandı. Partililerden yoğun ilgi gören Kadıoğlu’nun il delegesi olması beklenirken, Şenay Değer’in il delegesi olarak listeye yazılması şaşkınlık yarattı. “Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” Kongrenin açılış konuşması yapan Yasir Çelik, sözlerine Harun Özer’e başarılar dileyerek başladı.

    Çelik; “2023–2024 hedeflerimiz için Harun Başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hep birlikte yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Biz bugün görevimizi devrederken, Türkiye’nin en büyük ilçesinde en kalabalık ilçesinde birlikte çalışmaktan keyif aldığım mahalle başkanı arkadaşlarıma ve yönetimlerine, meclis grubumuza, sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Kendilerinden birçok fedakârlığı yapan Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kollarına ve onların yönetimlerine çok çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 senedir her türlü kahrımızı çeken acısıyla tatlısıyla birlikte çalıştığımız yönetim kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kurucu İlçe Başkanımıza, Kurucu Belediye Başkanımıza ve bu uğurda büyük emek veren teşkilat mensuplarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 yıldır yanımızda olan İl Başkanımız, Teşkilatımıza her zaman ağabeylik ettiniz. Ne zaman başımız sıkışsa bir telefon kadar yakınımızda oldunuz. Sizden çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam edeceğim. Burada herkesin huzurunda size de tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Görev sürecimiz boyunca birçok hayır işledik buna vesile olan Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

    Ardından Koordinatör Milletvekili Akif Çağatay Kılıç kısa bir konuşma yaptı. Kılıç, ‘Yasir Çelik başkanımızla birçok çalışmalara imza attık. Şimdi de Harun Özer’le devam edeceğimizi umuyorum’ dedi. “Bunların millete hıncı var.” AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “CHP milletten intikam alıyor. Çünkü milletimiz Cumhurbaşkanı’mızı, AK Parti’yi bugüne kadar demokratik bir şekilde sürekli iktidara getirdi. Demokratik bir şekilde milletin oylarıyla iktidara gelemediler bugüne kadar. Onun için bunların millete hıncı var.” dedi. Ardından seçime geçildi ve yeni yönetim Harun Özer’in başkanlığında delegeler tarafından kabul edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir