ALTIN 2.246,810,16%
BITCOIN 2146201-1,51%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çalık, Gürpınar Polis Karakolu’nun inşaatını inceledi

Çalık, Gürpınar Polis Karakolu’nun inşaatını inceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Aralık ayında temeli atılan Gürpınar Merkez Karakolu'nun yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İnşaat alanındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Çalık, yeni Gürpınar Polis Merkez Karakolu'nun hızla yükseldiğini ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti. Çalık daha sonra Gürpınar Mahallesi'nde bulunan esnafları da tek tek ziyaret edip, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

ABONE OL
6 Şubat 2021 15:56
Çalık, Gürpınar Polis Karakolu’nun inşaatını inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, belediye meclis üyeleri ve Gürpınar Mahalle muhtarının da aralarında olduğu ekip ile birlikte, Aralık ayında temel atma töreni gerçekleştirilen yeni Gürpınar Polis Merkez Amirliği’nin yapım çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İnşaat alanını ziyaret eden ve çalışmaları yerinde gören Çalık “Emniyet Müdürlüğü’nün genel kriterlerine uygun tasarlanan hizmet binamız hızla yükseliyor. Emniyet teşkilatımıza, kurum kimliğini yansıtan, modern, etkin, vatandaşların ve polis memurlarının ihtiyacını gözetecek olan yeni polis merkez amirliğimizin çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu. 2 bin 500 m2 inşaat alanına sahip olacak Gürpınar Polis Merkez Amirliği’nin Temmuz ayı içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor.

Başkan Çalık, Gürpınar esnafı ile bir araya geldi

İncelemelerin ardından Başkan Çalık, Gürpınar Mahalle esnafını tek tek ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi, talep ve önerilerini dinledi. Gezi sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Çalık, sorunlarını dinleyerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Her fırsatta sahada, esnaf ve vatandaş ile bir arada olmaya gayret ettiklerini belirten Çalık, bol bol fotoğraf çektirip çocuklara kitap hediye etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: